o kurbağadan kimseye dost olmaz içindeki fesatlığı erkenden anlamam iyi olduSon oyuna kadar çok sıkı fıkıydınız @mrt-06 ile kıskanmaya baslamıstım iyiki tekrar aranız bozulmus ayoll
o kurbağadan kimseye dost olmaz içindeki fesatlığı erkenden anlamam iyi olduSon oyuna kadar çok sıkı fıkıydınız @mrt-06 ile kıskanmaya baslamıstım iyiki tekrar aranız bozulmus ayoll
Hhhaha aa yazık bee hiçmi vicdanın sızlamayacak ayollo kurbağadan kimseye dost olmaz içindeki fesatlığı erkenden anlamam iyi oldubu hafta sibel teyzeyle birlikte şutlayalımda bir daha kimseye iftira atamasın
bir puan verebiliyormuyum sen onu söyle yeterli yazık kısmını bana bırakHhhaha aa yazık bee hiçmi vicdanın sızlamayacak ayoll
seni savundum bugun gördunnu mesajimi ?bir puan verebiliyormuyum sen onu söyle yeterli yazık kısmını bana bırak
Nasıl vereceğini gündüz anlaştık ayoll sen biliyorsun nasıl vereceğinibir puan verebiliyormuyum sen onu söyle yeterli yazık kısmını bana bırak
gördüm gördüm harikaydınseni savundum bugun gördunnu mesajimi ?
yani bir veremiyorum hayal kırıklığıNasıl vereceğini gündüz anlaştık ayoll sen biliyorsun nasıl vereceğini
Seni savunmadi saf gibi inaniyormusun seni bana sikayet etti rahatsız ediyormussun ablamigördüm gördüm harikaydındaha onlara bakıcam ... @EFE UYSAL şırfıntısının tüm dedikodularını boşa çıkarmışsınmuhteşemsin dosi
yani bir veremiyorum hayal kırıklığı
dur mesajlara bir bakayım ayrıntısıyla durum değerlendirmesi yaparım o zaman benim dosinin güzel mesajı gözüme çarpmıştı nedenseSeni savunmadi saf gibi inaniyormusun seni bana sikayet etti rahatsız ediyormussun ablami
Gelme haddini bildirdur mesajlara bir bakayım ayrıntısıyla durum değerlendirmesi yaparım o zaman benim dosinin güzel mesajı gözüme çarpmıştı nedensekalbim temiz olduğu için kötüleri görmezden geliyorumdur belkide
böylemi koruyorsun sen.
@destere ben eski zamanda yaptiklarini dedim
sanki sende aynilarini yapmadin ama onunki daha fena.onun koruması sen sırtını dönene kadardırsırtını döndüğün an ilk bıçağı o saplar o kadar pis bir insandır efetamda güvenecek arkadaş bulmuşsun kendine ?
yoruldum artik yeter bayragi aldim dedin yine is basa dustu@ozmoturk Durum Leyla'nın nakaratında Gökhan yok, nasıl kullansaydım. ss
@EFE UYSAL kanka bu haftaki şarkımı sevdiğini biliyorum, güzel puanını beklerim.
@BesaleT Gökhan Türkmen fanı zaten, güzel puan almışızdır ondan.@dreamy @eskici sizler de benim şarkımı beğeniyorsunuz, etki altında kalmadan oy verirsiniz umarım.
@MayısKralı eleminde boğul inşallah emi. ss
@sokak sanati sen kaç verdin bana
@dosimosi Gökhan'ı antilere yedirmediğin için bir kez daha teşekkürler.
@Çiğdem- döndüm kız merak etme meydanı kimseciklere bırakmam ben.
@ozmoturk Durum Leyla'nın nakaratında Gökhan yok, nasıl kullansaydım. ss
@EFE UYSAL kanka bu haftaki şarkımı sevdiğini biliyorum, güzel puanını beklerim.
@BesaleT Gökhan Türkmen fanı zaten, güzel puan almışızdır ondan.@dreamy @eskici sizler de benim şarkımı beğeniyorsunuz, etki altında kalmadan oy verirsiniz umarım.
@sokak sanati bilmeden sana çalısıyor zaten sabahtan beridir ayoll@ozmoturk Durum Leyla'nın nakaratında Gökhan yok, nasıl kullansaydım. ss
Sana büyük operasyon var hazırlıklı ol elemebilirsin@ozmoturk Durum Leyla'nın nakaratında Gökhan yok, nasıl kullansaydım. ss
Yok la alışkınım ben bunlara, her hafta birinci geldiğim için kıskanılıyorum haliyle ama sessiz kitle arkamda benim sıkıntı yok.Sana büyük operasyon var hazırlıklı ol elemebilirsin
Artık buralardayım sıkıntı yok, uğraşmak zorunda kalmayacaksın bundan sonra.yoruldum artik yeter bayragi aldim dedin yine is basa dustu
@sokak sanati saol lan
Herkes hatir matir diyor sen sarki diyorsun iyi puani kaptin simdidenYok la alışkınım ben bunlara, her hafta birinci geldiğim için kıskanılıyorum haliyle ama sessiz kitle arkamda benim sıkıntı yok.
Korkak şarkısına güzel puanını bekliyorum bu arada
Artık buralardayım sıkıntı yok, uğraşmak zorunda kalmayacaksın bundan sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?