Damien Duff
Favori Üye
aramam işte ancak tatilde yazın olabilirBu haftada versin çocuğun emeği olsun yarışmada. Harun dışlıyor zaten bazı kişilerden korkuyor az ablalık yap destek çık.
Annenden bunun içinde izin al bence.
aramam işte ancak tatilde yazın olabilirBu haftada versin çocuğun emeği olsun yarışmada. Harun dışlıyor zaten bazı kişilerden korkuyor az ablalık yap destek çık.
Annenden bunun içinde izin al bence.
aramam işte ancak tatilde yazın olabilir
yapmam ben anneme bütünleme takvimine bağlı yapsın bari ozaman kullanırım zaten 20 ocakta bitecekYasa dışı yolların vardır senin yaparsın
5 ŞARKI KALDI ÖZELDEN LİSTEYİ VİDEOYU ATTIM ÖNCEDEN OYLADIĞIN FORMATTAN OYLAYABİLİRSİN EN YÜKSEK 5 ŞEKLİNDENe yapıyoruz bi özet geçin bir de etiket kullanmazsan göremem yazdığını @Çiğdem-
Ne yapıyoruz bi özet geçin bir de etiket kullanmazsan göremem yazdığını @Çiğdem-
Tamam sayı azalmış bundan sonra atarsan yollarım bazen 20 falan şarkı olunca zor oluyor5 ŞARKI KALDI ÖZELDEN LİSTEYİ VİDEOYU ATTIM ÖNCEDEN OYLADIĞIN FORMATTAN OYLAYABİLİRSİN EN YÜKSEK 5 ŞEKLİNDE
Ariana sınıfta kalır da Jessie J'mmm var orada kaçmazdı.Çiğdem özelden sana şarkı atacak onları sırala. Zaten biliyorsun bir ara David Guetta ile katıldın aynı sistem.
Çeyrek final bu hafta. Ben Ariana ile kaldım.şarkım bang bang. Tam vereceğine inanıyorum seversin bu şarkıyı sen
Tamam sayı azalmış bundan sonra atarsan yollarım bazen 20 falan şarkı olunca zor oluyor
Ariana sınıfta kalır da Jessie J'mmm var orada kaçmazdı.
Sen kadrolu jurimiz sayılırsın zaten ama survivorda benim albümüm kadar kullanamadın yarıdada kullanırsın artıkTamam sayı azalmış bundan sonra atarsan yollarım bazen 20 falan şarkı olunca zor oluyor
OooO Çakmak Çakmak efsanesini seviyordun, iyi puan vereceğinden eminim.Tamam sayı azalmış bundan sonra atarsan yollarım bazen 20 falan şarkı olunca zor oluyor
O nerden çıktı ya.OooO Çakmak Çakmak efsanesini seviyordun, iyi puan vereceğinden eminim.
Bugün Adım Leyla yani Ziynet nasılO nerden çıktı ya.
Ziynet iyidir de o şarkıyı sevemedim.Bugün Adım Leyla yani Ziynet nasıl
Sen de tam kullanacak haftayı bulmuşsun o zaman .ssZiynet iyidir de o şarkıyı sevemedim.
Sen de tam kullanacak haftayı bulmuşsun o zaman .ss
@sokak sanati aşırı eziksinama elenmekten kurtulamayacaksın
Eğer elenmezsen daha da elenmezsinBu haftadan çok umutluyum kanka.
Eğer elenmezsen daha da elenmezsin
İyi de kimseye kötü yorum gelmiyor kiNiye ki.Yok bu hafta şarkım çok iyi o var ve herkes iyi yorum yapıyor. Sürpriz beklemiyorum çok fazla.
İyi de kimseye kötü yorum gelmiyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?