MusicSurvivor 5.Sezon / Çeyrek Final Haftası / Oylama Başladı

Aynen öyle bu saçmalık yapıyormuş ama yükselen burcum yay sanırım. Yay ile Başak karışmış bende ikisi bir olup yaşak gibi bir burç çıkmış bana özel.
Yaşak nedir
ya ve şak arasina bir harf daha koysaydin bari o zaman tam olurdu hangi harften bahsettigimi anladin sen

Son Oy Gönderme Tarihi: 13 Ocak Cuma 22:00

Bu hafta 2 kişi elenecek herkesten katılım bekliyoruz recap videosu 1.sayfada en alt kısımda ben özel kutularızada yollarım akşama doğru herkese başarılar ayoll

@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @dosimosi @mrt-06 @sokak sanati @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar @Doğu @tolgab @RüzgarGülü @Billy Kane

kiz zaten sarkilar az. yarin aksama ayarlasaydin bari

sarki yollama kisminida uzatma bence zaten sonra 3 kisi kalinca sarki yollamak oyda yollamak kisa surede tamamlanir

kiz zaten sarkilar az. yarin aksama ayarlasaydin bari

sarki yollama kisminida uzatma bence zaten sonra 3 kisi kalinca sarki yollamak oyda yollamak kisa surede tamamlanir
öyle yarışma hemen biter cnm
bu haftaların kıymetini bilmek lazım nekadar geç oakdar iyi

Demek işler artık ciddiye bindi güzeeel.
Ortalığı karıştırmak için uygun zamanlar bunlar.
Di mi sayın yoldaşlarım.
@destere, @MasacRE-, @Doğu

Tüm klipleri izledim klip olarak Çeyrek final ihtişamına yakışır tek klip Ariana ve Jessie.
Şarkı olarakta çok sağlam zaten. Alt yapı muhteşem.

Demek işler artık ciddiye bindi güzeeel.
Ortalığı karıştırmak için uygun zamanlar bunlar.
Di mi sayın yoldaşlarım.
@destere, @MasacRE-, @Doğu

Öyle valla dün bir laf attım ortaya tam puanım belli diye aynı anda hepsi birden atladı bana mı diye
Çok kritik haftalar olay çıkma potansiyeli çok yüksek kaçırmamak lazım sonuçların açıklandığı zamanı

Oylarımı erkenden kulandım. Hiç baskı altında kalmamak için 2 kere dinleyip oyladım.
herkese not bıraktım ama kimseye övgü yazmadim.
tam anlamıyla hayal kırıklığı oldu bende

@Bully @denizz19 herşeye rağmen benim kankilerimsiniz

size 1000kere kanıtlamışımdır
ama belki puanım iyidir bilemem
@mrt-06 az çok puanının hangi sıralamalarda olduğunu biliyorsun. listemde asla 4. olmaz Sibelim

Aynen gördüm o yaptığını baya büyük oynamışsın dün.
Ben de büyük ihtimal kaçırmamaya çalışacağım bu sefer sonuçların açıklandığı günü kaçmaz yani o gece.

Ben direk yarı finale çıktım. Baksana hiç biri bang bang ihtişamına yaklaşamamış.
Dinliyorum şuan şarkıları puanlamamı erken yapacağım ben de.
Bakalım sonucu ne olacak.