İnsanlara istediği verliyo işte. Bunu istiyo insanlar, dinliyolar da. ^^Mega Star'ı ben Sıla ile kıyaslamam bile sen hala onu savun
Kesinlikle ama günümüzde Demet Akalın ve Sıla aynı kategori içerisinde değerlendiriliyor ne üzücü.
İnsanlara istediği verliyo işte. Bunu istiyo insanlar, dinliyolar da. ^^Mega Star'ı ben Sıla ile kıyaslamam bile sen hala onu savun
Kesinlikle ama günümüzde Demet Akalın ve Sıla aynı kategori içerisinde değerlendiriliyor ne üzücü.
Popüler müzik kültürü çok farklıdır. Mesela Bangır Bangır çok sevildi değil mi çünkü herkese hitap edecek basitlikte sözlerle şıkıdım şıkıdım müzik ve danslarla etkiyi bırakıyor bu şarkılar. Ama bazı şarkılar vardır ki bütüne değil belli bir kitleye hitap edilir çok örneği vardır.İnsanlara istediği verliyo işte. Bunu istiyo insanlar, dinliyolar da. ^^
Bencede kuyaslanmamalı birisi Türkçeyi dünyaya öğretmiş diğeri coca cola reklamı alay konusu olmuş birisiMega Star'ı ben Sıla ile kıyaslamam bile sen hala onu savun
Hiçbir konuda popülere yönelmem zaten. Çoğu insanın yöneldiği yerden kaliteli bir şey çıkmaz.Popüler müzik kültürü çok farklıdır. Mesela Bangır Bangır çok sevildi değil mi çünkü herkese hitap edecek basitlikte sözlerle şıkıdım şıkıdım müzik ve danslarla etkiyi bırakıyor bu şarkılar. Ama bazı şarkılar vardır ki bütüne değil belli bir kitleye hitap edilir çok örneği vardır.
Böyle boş kıyaslamaları bırakalım All Star'ı bekleBencede kuyaslanmamalı birisi Türkçeyi dünyaya öğretmiş diğeri coca cola reklamı alay konusu olmuş birisi
All Star çok çekişmeli olacakBöyle boş kıyaslamaları bırakalım All Star'ı bekle
Korkumuz yok kaliteden anlayanların yöneleceği isim belliAll Star çok çekişmeli olacak
Sıla arahat rahat at koşturamayacak bu seferKorkumuz yok kaliteden anlayanların yöneleceği isim belli
GöreceğizSıla arahat rahat at koşturamayacak bu sefer
İyisiyle kötüsüyle finale adım atmayı başardık artık bugüne kadar destekleyen herkese öncelikle teşekkürler yine. Final için uygun gördüğüm parçam ''KIRMIZI'' olacak. Takdir sizindir...
@OzaN @Çiğdem- @Bully @Mr.At @mrt-06 @yatutarsa @vadikızı @cevaa @Ahmad @batuhankaralar @ozgur2113 @HachiKo @Castei @olizvel @china_shangai @Maskeli Fedai @EFE UYSAL @*YıldırıM* @Harunnn60 @gözlemci @sürgünüm @Yiğitt @Aserat @EnveR @S.G.A.T. @adımutlulukk @xemrexxx @cookies @harzemliişah @papuleoo @Amoureux @tolgab @MelankoliK ve diğerleri....