- Reaksiyon puanı
- 57,085
- Puanı
- 1,061
MUSİCSURVİOR YARI FİNAL HAFTASI
MusicSurvivor'da finale bir adım kaldı. Bu son adım olan Yarı Final haftasına Çeyrek Finalde Atiye'nin elenmesi ile kalan 3 şarkıcı Burcu Güneş, Hande Yener ve Serdar ortaç olmuştur.
Yarı Final Haftasına kalan yarışmacıların bir sonra ki adım olan finalde kullanacakları puanlar ise şöyle;
MusicSurvivor'da finale bir adım kaldı. Bu son adım olan Yarı Final haftasına Çeyrek Finalde Atiye'nin elenmesi ile kalan 3 şarkıcı Burcu Güneş, Hande Yener ve Serdar ortaç olmuştur.
Yarı Final Haftasına kalan yarışmacıların bir sonra ki adım olan finalde kullanacakları puanlar ise şöyle;
Yarışmacı | Şarkıcı | Puanı |
Denizz19 | Hande Yener | 19 |
Bully | Serdar Ortaç | 11 |
Çiğdem- | Burcu Güneş | 7 |
***Yarı Finalde oylamaya katılma ile ilgili bir sınırlama yoktur. Herkes katılabilir. Aynı şekilde anketede.
*** Oylama süreside, Anket süreside 2 gündür. Cumartesi 22.00'da ankette, oylamada sona erecektir.
***Yarışmacılar istedikleri yarışmacıyı oylamaya yada ankete davet edebilirler. Yada bana iletebilirler bende davet edebilirim.
OYLAMA;
@OzaN @GunesinOglu @sürgünüm @berkann @mrt-06 @Çiğdem- @denizz19 @Bully @sokak sanati @vadikızı @RevaN @Harunnn60 @S.G.A.T. @Tzira @cookies @HachiKo @Billy Kane @ozgur2113 @Yiğitt @harzemliişah @cevaa @adımutlulukk @xemrexxx @EnveR @gözlemci @CastieL.06 @Jonsnow @Aserat @batuhankaralar @Ahmad @yatutarsa @Amoureux @*YıldırıM* @olizvel @china_shangai @Maskeli Fedai @EFE UYSAL @BesaleT
MUSİCSURVİVOR ALL STAR ANKETİ İLE İLGİLİ KISA BİLGİ;
Uzun bir maraton olan MusicSurvivor'ın 3. sezonunda toplam 17 yarışmacı yarıştı.
Bu 17 yarışmacıdan 4 tanesi (Atiye, Serdar Ortaç, Hande Yener, Burcu Güneş) bilindiği üzere Eylül ayında yapılacak olan MusicSurvivor All Star'ında yarışmaya Çeyrek finale kaldıkları için hak kazandı. Bu sezondan 6 adet yarışmacının All Star'da yarışacağını biliyoruz. Geriye kalan 2 yarışmacıyı şimdi yarı final haftasında siz belirleyeceksiniz.
HAFTANIN SUNUCULARI;
Herkes soruyor, sokak sanati'nın favorileri kimlerdir diye. Bende tüm favorilerimi bir araya getirdim. Haftanın sunucusu yaptım.
Büyük Kraliçe Beren Saat;
Survivor ve Survivor All Star Şampiyonu TURABİ ÇAMKIRAN
Yine bir Queen. RIHANNA
Stili ile gönlümüzde yer almış AYŞENUR BALCI;
Ağzını yaya yaya konuşması ve tarzı ile beni benden alan ÖZDEN CERRAHOĞLU;
Nahoş sesiyle bir sihirbazdır o; LANA DEL REY