MusicSurvivor 3.Sezon Başvuruları

@Bully ben mi birilerin arkasına sığınırım.😱 Sınavlarım var diye Cengo'ya havale ettim ama seçimden dolayı ertelenmiş.:F Eeee n e diyordun şimdi.:A Taylor'a biri laf mı atıyor.:F

Dünya starı Taylor.:bhr: 25 yaşında 10 milyonları yanına çekmiş gerçek bir idol.:Z Serdar gibi gençliğini zamparalığa adamış biri değil.:A
Zamparalık ne alaka şimdi Serdar Türk Pop Müziği'ne sayısız hit parça kazandırmıştır müziğimize katkısı tartışılmaz. Beste fabrikatörü adam. 😎

Neyse Taylor - Serdar karşılaştırması çok saçma zaten farklı kulvardalar. :X

@Cengo cnm ben sürelerden memnunum 1 dakika olup sonradan 1bucuk dakıkaya uzamasından falan ama senden bir ricam olucak:bhr:

2 saniye erken kesiyorsun racapı cnm o 2 saniye çok etkiliyor şimdi sana 1-2 saniye fazla ekleyebilirmiyiz diyenler oluyordu eklemene bencede gerek yok ama 2 saniye erken kesmemeni rica ediyorum 58 saniyede kesiyorsun racapları o 2 saniye çok etkiliyor şarkıcım şarkıyı bitiremiyor 2 saniye olsa bitiricek sözünü yani buna dikkat edersen çok sevinirim @sokak sanati tam süresi dolunca kesiyordu iyi oluyordu tam 1 dakıka alıyordu racaplara yani ben sürelerden memnunum 1 dakıka gayet yeterli benim senden tek ricam 1 dakikayı 2 saniyesini kesmeden koyman yönünde olur cnm 😉

@Cengo cnm ben sürelerden memnunum 1 dakika olup sonradan 1bucuk dakıkaya uzamasından falan ama senden bir ricam olucak:bhr:

2 saniye erken kesiyorsun racapı cnm o 2 saniye çok etkiliyor şimdi sana 1-2 saniye fazla ekleyebilirmiyiz diyenler oluyordu eklemene bencede gerek yok ama 2 saniye erken kesmemeni rica ediyorum 58 saniyede kesiyorsun racapları o 2 saniye çok etkiliyor şarkıcım şarkıyı bitiremiyor 2 saniye olsa bitiricek sözünü yani buna dikkat edersen çok sevinirim @sokak sanati tam süresi dolunca kesiyordu iyi oluyordu tam 1 dakıka alıyordu racaplara yani ben sürelerden memnunum 1 dakıka gayet yeterli benim senden tek ricam 1 dakikayı 2 saniyesini kesmeden koyman yönünde olur cnm 😉
Onu ben yapmıyordum veedlist sitesi öyle kesiyordu.Süreyi aynen yazıyordum ama o öyle kesiyordu.

Onu ben yapmıyordum veedlist sitesi öyle kesiyordu.Süreyi aynen yazıyordum ama o öyle kesiyordu.
aa pardon ozaman ben racap yapmadığım için hiç bilmiyorum😳😳😳
o site kapanmıştı sanırım son ypılan racaplar olan sitede sniye kesilmiyordu gerçi şarkılar toplu bir videoda oluyor ama yinede süre kesilmediği için o site daha kullanışlı gibi 😉😉😉