MusicSurvivor 3.Sezon Başvuruları

@Bully ben mi birilerin arkasına sığınırım.😱 Sınavlarım var diye Cengo'ya havale ettim ama seçimden dolayı ertelenmiş.
Eeee n e diyordun şimdi.
Taylor'a biri laf mı atıyor.

@Bully ben mi birilerin arkasına sığınırım.😱 Sınavlarım var diye Cengo'ya havale ettim ama seçimden dolayı ertelenmiş.
Eeee n e diyordun şimdi.
Taylor'a biri laf mı atıyor.
Hiç uğraşamayacam şimdi senle Taylor'la 1.hafta konusu açılsın uğraşırım.

Dünya starı Taylor.
25 yaşında 10 milyonları yanına çekmiş gerçek bir idol.
Serdar gibi gençliğini zamparalığa adamış biri değil.
Zamparalık ne alaka şimdi Serdar Türk Pop Müziği'ne sayısız hit parça kazandırmıştır müziğimize katkısı tartışılmaz. Beste fabrikatörü adam. 😎

Neyse Taylor - Serdar karşılaştırması çok saçma zaten farklı kulvardalar.

@Cengo cnm ben sürelerden memnunum 1 dakika olup sonradan 1bucuk dakıkaya uzamasından falan ama senden bir ricam olucak

2 saniye erken kesiyorsun racapı cnm o 2 saniye çok etkiliyor şimdi sana 1-2 saniye fazla ekleyebilirmiyiz diyenler oluyordu eklemene bencede gerek yok ama 2 saniye erken kesmemeni rica ediyorum 58 saniyede kesiyorsun racapları o 2 saniye çok etkiliyor şarkıcım şarkıyı bitiremiyor 2 saniye olsa bitiricek sözünü yani buna dikkat edersen çok sevinirim @sokak sanati tam süresi dolunca kesiyordu iyi oluyordu tam 1 dakıka alıyordu racaplara yani ben sürelerden memnunum 1 dakıka gayet yeterli benim senden tek ricam 1 dakikayı 2 saniyesini kesmeden koyman yönünde olur cnm 😉

Onu ben yapmıyordum veedlist sitesi öyle kesiyordu.Süreyi aynen yazıyordum ama o öyle kesiyordu.

Onu ben yapmıyordum veedlist sitesi öyle kesiyordu.Süreyi aynen yazıyordum ama o öyle kesiyordu.
aa pardon ozaman ben racap yapmadığım için hiç bilmiyorum😳😳😳
o site kapanmıştı sanırım son ypılan racaplar olan sitede sniye kesilmiyordu gerçi şarkılar toplu bir videoda oluyor ama yinede süre kesilmediği için o site daha kullanışlı gibi 😉😉😉

MUSICSURVIVOR 3.SEZON 1.HAFTA KONUSU BUGÜN AÇILACAKTIR.