İlk haftadan sana go home diyeceğiz.Hadi yaa.Tamam o zaman ilk hafta şarkım
bu olsun. Bu da çok korkulacak bir şarkı.![]()
İlk haftadan sana go home diyeceğiz.Hadi yaa.Tamam o zaman ilk hafta şarkım
Şaka mısın bunlar çok iyiHadi yaa.Tamam o zaman ilk hafta şarkım
İlk haftadan sana go home diyeceğiz.![]()
Benim şarkıcım ilk haftanın birincisi.De get.Shake it off ile elenirsem forumu terk ederim.
800m hit yapmış efso bir şarkı.
En büyük Taylor antisi Ozan bile yola gelir yani.
![]()
Taylor'a düşük puan vereni elerizDe get.Shake it off ile elenirsem forumu terk ederim.
800m hit yapmış efso bir şarkı.
En büyük Taylor antisi Ozan bile yola gelir yani.
![]()
Şaka mısın bunlar çok iyiStyle ı yolla ilk hafta elenmezsin.
Benim şarkıcım ilk haftanın birincisi.![]()
![]()
Taylor'a düşük puan vereni eleriz![]()
Dalga geçiyom zaten.Maksat Taylor'ı foruma sevdirmek.En iyilerinden en kötüye doğru gideceğim.
22, Shake İt Off, WANEGBT, Mine, You Blong With Mee, Love Story'yi dinlesinler yeter.
O kadar güvenme.:a İlk haftalarda duman edicem hepinizi.
A<ynen. Sen ben Ahmet yok ederiz onları.[HASHTAG]#gohomebully[/HASHTAG]
I Knew You Were Trouble ,Style,Bad Blood,Red,Blank SpaceMaksat Taylor'ı foruma sevdirmek.En iyilerinden en kötüye doğru gideceğim.
22, Shake İt Off, WANEGBT, Mine, You Blong With Mee, Love Story'yi dinlesinler yeter.
O kadar güvenme.:a İlk haftalarda duman edicem hepinizi.
A<ynen. Sen ben Ahmet yok ederiz onları.[HASHTAG]#gohomebully[/HASHTAG]
Dalga geçiyom zaten.
Go home bully ne alaka?![]()
I Knew You Were Trouble ,Style,Bad Blood,Red,Blank Space
Bully de mi yarışıyor? 😱Dün bana öyle yazıyordu terbiyesiz.Seninde sağın solun belli olmaz belki destek verirsin diyerek yazdım onu.
[HASHTAG]#gohomebully[/HASHTAG]
Style ve Red burada sevilmez.Bad Blood süper. ilok haftadan kullanabilirim. Rekorluk şarkılardan oda.
Black Spece'i ben sevmiyorum. Elenmeden tüm sevdiklerimi kullanırsam en son onu kullanırım.![]()
ben ilk sezon avrili güzelce tanıtmıştım foruma 1 parçası hariç onu bilerek kullanmamıştım geriye kalan iyi parçalarını hepsini tanıtma fırsatı bulmuştum 8 haftada yarışıp amacıma kavuşmuştum vlla birkaç arkadaş avrili dinlemeye başladık demişlerdi harun falan yani oyüzden destek veriyorum sana yabancı şarkıcılara hep destek vermişimdir zaten umarım en azından 8.haftaya akdar gelirsin sende😉😉😉Dün bana öyle yazıyordu terbiyesiz.Seninde sağın solun belli olmaz belki destek verirsin diyerek yazdım onu.
[HASHTAG]#gohomebully[/HASHTAG]
Style ve Red burada sevilmez.Bad Blood süper. ilok haftadan kullanabilirim. Rekorluk şarkılardan oda.
Black Spece'i ben sevmiyorum. Elenmeden tüm sevdiklerimi kullanırsam en son onu kullanırım.![]()
Bu sezon yine finali hedefliyorsun heralde dimi🙂🙂🙂ben ilk sezon avrili güzelce tanıtmıştım foruma 1 parçası hariç onu bilerek kullanmamıştım geriye kalan iyi parçalarını hepsini tanıtma fırsatı bulmuştum 8 haftada yarışıp amacıma kavuşmuştum vlla birkaç arkadaş avrili dinlemeye başladık demişlerdi harun falan yani oyüzden destek veriyorum sana yabancı şarkıcılara hep destek vermişimdir zaten umarım en azından 8.haftaya akdar gelirsin sende😉😉😉
Tüh bir kurtulamadık senden.[HASHTAG]#losertaylor[/HASHTAG] [HASHTAG]#taylorgohome[/HASHTAG] En fazla 4 hafta veriyorum bakalım beni yanıltabilecek mi
@Yiğitt konulara sadece mesaj yazıp çıkma biraz da takip et günlerdir burdayım.Popun kralı Serdar Ortaç ile fırtınalar estirecem.
![]()