MusicSurvivor 3.Sezon Başvuruları

Siz Taylor Swift dinlersiniz ama cenazenize Cem Karaca gelir

3.sezon olmasına rağmen hiç zayıf şarkıcı yok yani kafadan şu elenir diyemiyorum herkeste kendisine göre iddalı yanı elenen kişiye daha ilk haftadan yazık olucak malesef

3. sezon hayırlı uğurlu olsun.

Yarışmacılara bakınca iki isim benim için sıyrıldı gibi. Ama bakınca ara ara seveceğim şarkılarla çıkarabilecek yarışmacılar da var. Bakalım o iki isim ilk haftada neler yapacaklar?

Siz Taylor Swift dinlersiniz ama cenazenize Cem Karaca gelir
Cem Karacanın benim cenazemde ne işi var lo öldüğümden haberi bile olmaz yani

Gelirse tabuttan çıkarım bi imza alırım sonra yine tabuta girerim ünlü sonucta

Çok iyi şarkıcılar var bu sezon, bence diğer sezonlardan daha renkli ve eğlenceli olacaktır. Herkese başarılar. Umarım yarından başlarız.

Cem Karacanın benim cenazemde ne işi var lo öldüğümden haberi bile olmaz yani

Gelirse tabuttan çıkarım bi imza alırım sonra yine tabuta girerim ünlü sonucta
Tek sorun O zaten. Kimse demiyor cem Karaca mezardan çıkıp nasıl gelecek cenazede

Aa daha 3 saat önce Ramazan'da başlamasını istiyorum diyordun

@Bully yarın tam tarihi vereceğim herkese sorup
@Bully lar falan ramazan diyordu bende diğer üyelerde öyle istiyor dedim ama tam tarihi bilmiyordum 1 hafta sonra falan ramazans anıyordum ben baktım 18 indeymiş

@Bully Yalın daha iyiydi ya Serdar'a göre.Serdar ı sevmem ama annem de aksine çok sever

Bu arada üzülerek şunu söylemek zorundayım:

"18 yarışmacı olduğundan dolayı 2 ve 4. haftalarda 2 kişi elenecektir
"

@Bully @Çiğdem-

Tamamen Taylor'ı tanıtmak amaçlı katıldım zaten. 10 tane güzel şarkısı var. En iyiden en kötüye kullanacağım. Ama cidden kulak zevki olan sever bence. Çok iyi ses ve şarkılar.

Taylor'ı bi Hayret bi şey bi de @Ahmad seviyor galiba zaten.
@BuraK @Bully @çiğdem-

Annene saygılar kaliteden anlıyor.
Serdar benim en sevdiğim şarkıcıdır ama Yalın'la yakaladığım başarıyı yakalamam kolay olmayacak tabii. Ben en hit şarkılarını kullanacam gerisi halkın takdirine kalmış.

Sağlam şarkılarla gelmek lazım o zaman o haftalarda.