MusicSurvivor 3.Sezon | 8.Hafta

Bu hafta iyi alamadın benden fazla :) aslında artık kötü şarkı yok ama daha çok sevdiğimiz şarkı var :)
Haftaya tam bekliyorum bu hafta çok yüksek vereceğim sana. :D
hahah ayy siz neden her hafta aynı sohbetleri yapıyorsunuz 7.haftada aynı konusmalar geçmişti büyük ihtimal efe yine düşük vericek denize hep aynı konusmalar yapıyorsunuz deniz mahçup olma rolunde takılıp sırıtarak düşük puanı basıyor efede tam puan vericem deyip hahayt diye düşük puanı basıyor bu konusmaların ardından hahaha:F:F:F

hahah ayy siz neden her hafta aynı sohbetleri yapıyorsunuz 7.haftada aynı konusmalar geçmişti büyük ihtimal efe yine düşük vericek denize hep aynı konusmalar yapıyorsunuz deniz mahçup olma rolunde takılıp sırıtarak düşük puanı basıyor efede tam puan vericem deyip hahayt diye düşük puanı basıyor bu konusmaların ardından hahaha:F:F:F
Evet 1i basıyorum. :F

Sanane kız :A

Sana 1 verecektim acıdım. :A

@Çiğdem- sana şöyle diyeyim :D

7.olan kişi elenme riski yaşıyor.Ayrıca final puanı için de şansı yüksek.
ayoll 7.sıra elenme riski yaşıyorsa bu demek oluyorki ondan önce 6 kişi birden elenme riski yaşıyor 7.olanda 6 kişiden birisinin üstünde kalmasını becerir herhalde :F:F:F

ayoll 7.sıra elenme riski yaşıyorsa bu demek oluyorki ondan önce 6 kişi birden elenme riski yaşıyor 7.olanda 6 kişiden birisinin üstünde kalmasını becerir herhalde :F:F:F
7,8,9. büyük risk yaşıyor.

Ayrıca 1,2,3,4,5,6,7 . final puanı şansları devam ediyor.Son iki oyla her şey değişecek :D

hahaha ayy ben 7.sıra risk yaşıyor derken 7 puan verdiğimiz diyorsun diye algılıyorum yanı ilk 3 e aldığımız kişi diye hahah ben ne anlatıyorum sen ne anlatıyorsun hahaha :F:F:F
Bak 1,2,3,4,5,6,7. sıradakilerin hepsinin final puanı şansı var.

7.sırada olan ayrıca elenme riski yaşıyor düşün artık nasıl bir oylama :F

Bak 1,2,3,4,5,6,7. sıradakilerin hepsinin final puanı şansı var.

7.sırada olan ayrıca elenme riski yaşıyor düşün artık nasıl bir oylama :F
elenene yazık olucak yani :(:(:(

biz düşük veriyoruz ama sıralama yaptığımız için herkese 1-9 arası aynı puanlarıda verebilsek kimse kimseye 5 ten aşşağıya puan vermez bence 1 verdiğine bile şuan aynı puanları verebilsek en düşük 5 verirdi yani her şarkı kendine göre iddalı bu hafta her sonuc çıkabilir gerçekten 🙂🙂🙂

biz düşük veriyoruz ama sıralama yaptığımız için herkese 1-9 arası aynı puanlarıda verebilsek kimse kimseye 5 ten aşşağıya puan vermez bence 1 verdiğine bile şuan aynı puanları verebilsek en düşük 5 verirdi yani her şarkı kendine göre iddalı bu hafta her sonuc çıkabilir gerçekten 🙂🙂🙂
Belki de sana yazık olur kim bilir :)

Kız ne anlatıyon sen çok derine indin. :F