Belki Bir Gün Özlersin sever misin çok popülerdir.Yaşadın![]()
Belki Bir Gün Özlersin sever misin çok popülerdir.Yaşadın![]()
Attın mı? O zaman hadi by byOyunu herhangi bir şekilde belli eden jüri bu hafta oy veremez.(Yani 6 ile 8 arasındaki sayıyı verdim ya da direkt söyleme gibi )
Ben kimse yaptı demedim adam kendi üstüne alındıysa yapmıştırŞuan kimse öyle bir şey yapmadı zaten![]()
Öyle bir şey demedim ama lütfen oylama başlayınca sana 5 verdim,sana 6 verdim gibi şeyler deme.Ya da sana en yüksek 2. puanı verdim deme.Attın mı? O zaman hadi by by![]()
klıpte başka kadın var ama tatlımBu hafta iddialı bir şarkı seçimi yaptığımı düşünüyorum. 8. haftada Gülben Ergen'in 2011'de yayınlanan Hayat Bi Gün adlı albümünün en sevilen parçası Yarı Çıplak ile karşınızdayım.
@GunesinOglu @Ahmad @Bully @denizz19 @Çiğdem- @vadikızı @EFE UYSAL @sokak sanati @berkann @BesaleT @S.G.A.T. @cookies @OzaN @Aserat @ozgur2113 @Yiğitt @Harunnn60 @Mr.At @HachiKo @Maskeli Fedai @adımutlulukk @Tzira @Nisa
Tabi bir 7 kilo fazlası var bu şarkı çıktığı zamanda ve şarkının sözlerine uygun olsun diye styling sade makyajı tercih etmiş Gülben'e ama sonuçta bu klip de bir Nihat Odabaşı imzası taşıyor.klıpte başka kadın var ama tatlım![]()
Bu şarkıyı sevmiyorum ya ilk defa kötü vereceğim kusura bakmaBu hafta iddialı bir şarkı seçimi yaptığımı düşünüyorum. 8. haftada Gülben Ergen'in 2011'de yayınlanan Hayat Bi Gün adlı albümünün en sevilen parçası Yarı Çıplak ile karşınızdayım.
@GunesinOglu @Ahmad @Bully @denizz19 @Çiğdem- @vadikızı @EFE UYSAL @sokak sanati @berkann @BesaleT @S.G.A.T. @cookies @OzaN @Aserat @ozgur2113 @Yiğitt @Harunnn60 @Mr.At @HachiKo @Maskeli Fedai @adımutlulukk @Tzira @Nisa
ayy vlla şuan ilk defa gördüm ve dinledim 😳😳😳Tabi bir 7 kilo fazlası var bu şarkı çıktığı zamanda ve şarkının sözlerine uygun olsun diye styling sade makyajı tercih etmiş Gülben'e ama sonuçta bu klip de bir Nihat Odabaşı imzası taşıyor.
Ayrıca kızım sen daha yeni mi görüyorsun şarkının klibini?![]()
Şarkıma yorum yapmadın cadıı görmemezlikten mi geliyorsun.ayy vlla şuan ilk defa gördüm ve dinledim 😳😳😳
yanlış videomu paylaşmış acaba dedim gülben ergen yazıyor ama farklı bir kadın söylüyor bu halini ilk defa gördüm gülbenin ve ciddi ciddi korktum gece gece hortlak gibi kız o ne öyle 😱😱😱
![]()
ben çok severim klibide güzeldiBu hafta iddialı bir şarkı seçimi yaptığımı düşünüyorum. 8. haftada Gülben Ergen'in 2011'de yayınlanan Hayat Bi Gün adlı albümünün en sevilen parçası Yarı Çıplak ile karşınızdayım.
Bu şarkıyı sevmiyorum ya ilk defa kötü vereceğim kusura bakma![]()
O yıl çıkardığı albümünün en iyi parçası ya neden beğenmediniz ki?ayy vlla şuan ilk defa gördüm ve dinledim 😳😳😳
yanlış videomu paylaşmış acaba dedim gülben ergen yazıyor ama farklı bir kadın söylüyor bu halini ilk defa gördüm gülbenin ve ciddi ciddi korktum gece gece hortlak gibi kız o ne öyle 😱😱😱
![]()
10 verdiklerim oldu ama 4-5 verirsem kusura bakma ciddenO yıl çıkardığı albümünün en iyi parçası ya neden beğenmediniz ki?
Çiğdem canım sanki klibe puan veriyoruz, önemli olan şarkının güzel olup olmaması. Sen o kısmı dikkate al tatlım.![]()
İki hafta sonra ilk kez düşük vercem.Bu hafta iddialı bir şarkı seçimi yaptığımı düşünüyorum. 8. haftada Gülben Ergen'in 2011'de yayınlanan Hayat Bi Gün adlı albümünün en sevilen parçası Yarı Çıplak ile karşınızdayım.
O yıl çıkardığı albümünün en iyi parçası ya neden beğenmediniz ki?
Çiğdem canım sanki klibe puan veriyoruz, önemli olan şarkının güzel olup olmaması. Sen o kısmı dikkate al tatlım.![]()
@EFE UYSAL dinleyemedimki cnm ezbere emre şarkıları bilmiyorum dinleyince yorum yaparım yarın ayy zaten kendi parçamıda henüz kararlaştıramadım ilk defa son güne bırakıyorum yarın 2 gibi paylaşıcamŞarkıma yorum yapmadın cadıı görmemezlikten mi geliyorsun.![]()
İlk kez sonda paylaşıyorsun korkuyorsun güvenmiyorsun şarkına.@EFE UYSAL dinleyemedimki cnm ezbere emre şarkıları bilmiyorum dinleyince yorum yaparım yarın ayy zaten kendi parçamıda henüz kararlaştıramadım ilk defa son güne bırakıyorum yarın 2 gibi paylaşıcam
@dizi kolik tatlım kötü şarkı demedim tabi ilk dikkatimi gülben çekince ona yorum yapayım dedim
diğer şarkılara göre bir değerlendirme yaparım cnm 🙂🙂🙂
10 verdiklerim oldu ama 4-5 verirsem kusura bakma cidden
Aşk Hiç Bitmez bundan çok daha iyiydi.
İki hafta sonra ilk kez düşük vercem.![]()
Elenme riskini göze almak istemiyorum. Aslında albümünün en iyi parçası. Sanırım söz-müzik Serdar Ortaç'a ait olduğu için böyle oldu biraz. @Bully@EFE UYSAL dinleyemedimki cnm ezbere emre şarkıları bilmiyorum dinleyince yorum yaparım yarın ayy zaten kendi parçamıda henüz kararlaştıramadım ilk defa son güne bırakıyorum yarın 2 gibi paylaşıcam
@dizi kolik tatlım kötü şarkı demedim tabi ilk dikkatimi gülben çekince ona yorum yapayım dedim
diğer şarkılara göre bir değerlendirme yaparım cnm 🙂🙂🙂
İnşallah sevdiğim bir parçadır şarkımı beğendin mi, spoiler verme sadece beğendin mi onu söyle.Elenme riskini göze almak istemiyorum. Aslında albümünün en iyi parçası. Sanırım söz-müzik Serdar Ortaç'a ait olduğu için böyle oldu biraz. @Bully
O zaman bu hafta en iddialı parça köşemizden bir şarkı seçeceğim. Hedef zirve ve recap gelene kadar sadece Cengiz bilecek.![]()
Geçen hafta ve bu haftaki seçimlerini beğenmedim açıkçası. Diğer şarkılara göre listemde yer alır ama sen de yine bir gözden geçir istersen.İnşallah sevdiğim bir parçadır şarkımı beğendin mi, spoiler verme sadece beğendin mi onu söyle.![]()
Çok sevilir gerçekten şaşırıyorum eskilerde çok popülerdi bu parça, haftaya kesinlikle seveceksin şarkımı.Geçen hafta ve bu haftaki seçimlerini beğenmedim açıkçası. Diğer şarkılara göre listemde yer alır ama sen de yine bir gözden geçir istersen.![]()
Valla aynısını bende Yarı Çıplak için düşünüyordum ama gelen yorumlar beni değiştirmeye itti.Çok sevilir gerçekten şaşırıyorum eskilerde çok popülerdi bu parça, haftaya kesinlikle seveceksin şarkımı.![]()