MusicSurvivor 3.Sezon | 8.Hafta

Aşkın Ateşi kullanıldı Romeo listemde yok ohoo sende olmayacakları söylemişsin :F
handenin yine yakın dönemden sokak kedisi parçasına bayılıyorum ben yaaa listende bile yoktur büyük ihtimal ama tuhaf şekilde en sevdiğim parça oldu hande şarkılarından :A:A:A

İnan bu şarkıyı kullanmayı çok istedim ama klipsiz ve tanıtılmamış bir şarkı oluşu geri çekti beni :D

Anlaşıldı sana komplo çalışmaları yapmam lazım. :T:
alt dudaktan daha kaliteli bence klıp olsaydı çok popüler olabilicek bir parçaydı bence :A:A:A

Bu hafta benim için şarkı seçiminde en zorlandığım hafta. Şu ana kadar gönderdiğim ve bu haftadan sonra gönderecğim tüm şarkıların listesini yaptım. Ama bu hafta boşta kaldı, elimde bu boşluğu dolduracak şarkı çok ve onlardan birisini seçip diğerleini atmam lazım. Final puanı falan önemli değil en azından haftayı atlatmak istiyorum şimdilik. Elimdeki boşta kalan şarkılardan 3'ünü seçtim sizce hangisi en azından haftayı atlatmaya yeter?

"Gidemiyorum" , "Unutdun Mu Sahi?" , "Ah Nerede Vah Nerede(Göksel coveri)"

@ozgur2113 @GunesinOglu @adımutlulukk @Mr.At @Yiğitt @Harunnn60 @berkann @ozgur2113 @denizz19 @Bully @dizi kolik @sokak sanati @OzaN
Üçü de benim çok sevdiğim şarkılar yani ama kliplendirilmedikleri için ilk ikisini bilmeyen çok fazla kişi vardır yani. O yüzden Ah Nerede'yi seçmen en doğru seçim olur. :)

Oyunu herhangi bir şekilde belli eden jüri bu hafta oy veremez.(Yani 6 ile 8 arasındaki sayıyı verdim ya da direkt söyleme gibi )