Sen 1 vermezsin ama 8 de vermezsin gibi geliyor yani 4 ve üstü alırım herhaldeBanane diyorsun 1çliği kaçırırsan sonra benden bilme benim yüzünden sen bu deyişle 1 ver diyorsun.
Aman her neyse
Sen 1 vermezsin ama 8 de vermezsin gibi geliyor yani 4 ve üstü alırım herhaldeBanane diyorsun 1çliği kaçırırsan sonra benden bilme benim yüzünden sen bu deyişle 1 ver diyorsun.
Görecez artıkın.Sen 1 vermezsin ama 8 de vermezsin gibi geliyor yani 4 ve üstü alırım herhalde
Aman her neyse
Aşkın Ateşi kullanıldı Romeo listemde yok ohoo sende olmayacakları söylemişsin
Bana bunlarla gel.
O zaman her hafta 1 görürsün handenin yanındaAşkın Ateşi kullanıldı Romeo listemde yok ohoo sende olmayacakları söylemişsin
Acı Veriyor sever misinO zaman her hafta 1 görürsün handenin yanında
handenin yine yakın dönemden sokak kedisi parçasına bayılıyorum ben yaaa listende bile yoktur büyük ihtimal ama tuhaf şekilde en sevdiğim parça oldu hande şarkılarındanAşkın Ateşi kullanıldı Romeo listemde yok ohoo sende olmayacakları söylemişsin
İnan bu şarkıyı kullanmayı çok istedim ama klipsiz ve tanıtılmamış bir şarkı oluşu geri çekti benihandenin yine yakın dönemden sokak kedisi parçasına bayılıyorum ben yaaa listende bile yoktur büyük ihtimal ama tuhaf şekilde en sevdiğim parça oldu hande şarkılarından
Anlaşıldı sana komplo çalışmaları yapmam lazım.
alt dudaktan daha kaliteli bence klıp olsaydı çok popüler olabilicek bir parçaydı benceİnan bu şarkıyı kullanmayı çok istedim ama klipsiz ve tanıtılmamış bir şarkı oluşu geri çekti beni
acı veriyoru ne zaman kullancan bi 5 falan veririm herhaldeİnan bu şarkıyı kullanmayı çok istedim ama klipsiz ve tanıtılmamış bir şarkı oluşu geri çekti beni
Halkın takdirialt dudaktan daha kaliteli bence klıp olsaydı çok popüler olabilicek bir parçaydı bence
Yahu git ya kendini at uçurumdan aşağıacı veriyoru ne zaman kullancan bi 5 falan veririm herhalde
ben çok severim yaaa klibide süperdi mutlaka kullan o şarkıyıAcı Veriyor sever misin
Hande dinlemeyen adamım ben 5 verdiğime dua et.Halkın takdiri
Yahu git ya kendini at uçurumdan aşağı
Aman iyi be sana Kırmızı çok yakışıyor sever misinHande dinlemeyen adamım ben 5 verdiğime dua et.
Üçü de benim çok sevdiğim şarkılar yani ama kliplendirilmedikleri için ilk ikisini bilmeyen çok fazla kişi vardır yani. O yüzden Ah Nerede'yi seçmen en doğru seçim olur.Bu hafta benim için şarkı seçiminde en zorlandığım hafta. Şu ana kadar gönderdiğim ve bu haftadan sonra gönderecğim tüm şarkıların listesini yaptım. Ama bu hafta boşta kaldı, elimde bu boşluğu dolduracak şarkı çok ve onlardan birisini seçip diğerleini atmam lazım. Final puanı falan önemli değil en azından haftayı atlatmak istiyorum şimdilik. Elimdeki boşta kalan şarkılardan 3'ünü seçtim sizce hangisi en azından haftayı atlatmaya yeter?
"Gidemiyorum" , "Unutdun Mu Sahi?" , "Ah Nerede Vah Nerede(Göksel coveri)"
@ozgur2113 @GunesinOglu @adımutlulukk @Mr.At @Yiğitt @Harunnn60 @berkann @ozgur2113 @denizz19 @Bully @dizi kolik @sokak sanati @OzaN
YaşadınAman iyi be sana Kırmızı çok yakışıyor sever misin
Şuan kimse öyle bir şey yapmadı zatenOyunu herhangi bir şekilde belli eden jüri bu hafta oy veremez.(Yani 6 ile 8 arasındaki sayıyı verdim ya da direkt söyleme gibi )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?