Çaktırma oyuna getirdim Efe'yi amacım bu hafta şutlamaktı onu.Sevdiğin için mi 1 verdin
Çaktırma oyuna getirdim Efe'yi amacım bu hafta şutlamaktı onu.Sevdiğin için mi 1 verdin
1 verdiysen hemen değiştiriyorum ama inanmıyorum panpanı oyuna getircen en başta iyi verirm dedin.Çaktırma oyuna getirdim Efe'yi amacım bu hafta şutlamaktı onu.
Kesinlikle iyi veririm demedim sadece şarkı güzel dedim.1 verdiysen hemen değiştiriyorum ama inanmıyorum panpanı oyuna getircen en başta iyi verirm dedin.
Elendiysem sağlık olsun Soğuk Odaları erken kullanmış olabilirim ama elenmezsem benden çekeceğiniz var bunu bilin havalara atacam size.Kesinlikle iyi veririm demedim sadece şarkı güzel dedim.Ama diğer şarkılar da güzeldi napcaz.
Çekecekleri var elenmezsem baya dalga geçtiler, beni sinir etmye çalışıyorlar elenmezsem bittiler onlar.Kim Dokunduysa Sana ve Afilli Yalnızlık favorilerim o haftaki şarkılara bağlı olarak iyi puan alırsın benden @EFE UYSAL tabi elnmezsen
elenmezsem canın sağolsun cnm@Çiğdem- öyle demiştim ama daha çok Sevdiğim şarkılar vardı
Bekliyoruz sonuçları buçuğu geçti, kötü verdiysen yazıklar olsun iyi verdiysen Helal OLsun!@EFE UYSAL bizim de elenme stresimiz var herhalde biraz takılalım dedik.
Ortalarda bir şey verdiysem.Bekliyoruz sonuçları buçuğu geçti, kötü verdiysen yazıklar olsun iyi verdiysen Helal OLsun!
Bizi boşuna beklettin.😡@EFE UYSAL benle alakalı değil ki dizi kolik veriyorum oyları dedi sonra gitti
Teşekkürler beybi.Ortalarda bir şey verdiysem.
Şimdi gelirse Esracım.Aa bana ne atarlanıyonuz be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?