Yuh zaten 8 Temmuz dayız şarkılar gelmeden hazırlayayım istersen@GunesinOglu sende 8 Temmuzda hazırla Recapı
Evet yaptım elenme korkusu sardı içimi.Ay ne heyecan yaptın la.
O zayıf şarkıyla çıkarsan olacağı o.Evet yaptım elenme korkusu sardı içimi.
Yok artık doğum günümde de eziyet edeceksinValla biz sene geceden atalım yarın akşam olmadan atarız hepimiz sen hazırlarsın
ayy yolarım vlla kıvırcık saçlarını 2.hafta çok erken diye kullandırmayan sensin ayol bu hafta bile yine erken dedin bana bu haftada erken dedin düşük puan kabul etmiyoruz yarına çıkamazsın vllaElenmekten korktuğunu biliyorum tabi beni yollayacan Çiğdem bu hafta istemesem de sana 2 vermek zorunda kaldımüzgünüm
Kendin dedin güzel diye senin elenmen izileyecez biraz sonra.O zayıf şarkıyla çıkarsan olacağı o.
Ben güzel dedim ama şarkıyı forumun beğenmeyeceğini eklemeyi unutmuşum üzgünüm.Kendin dedin güzel diye senin elenmen izileyecez biraz sonra.
1.lik değil final puanı alırım diyordum herkes çok iyi geldi.@EFE UYSAL daha geçen gün bu şarkıyı herkes sever 1.lik bekliyordum diyordun
Forum beğendi 3,4 kişi dışında canikom.Ben güzel dedim ama şarkıyı forumun beğenmeyeceğini eklemeyi unutmuşum üzgünüm.
Sevdiğin için mi 1 verdinBen güzel dedim ama şarkıyı forumun beğenmeyeceğini eklemeyi unutmuşum üzgünüm.
Hangi forumdan bahsediyon la ben bu hafta Emre Aydın'ı favori gösteren biri olduğunu hatırlamıyorum.1.lik değil final puanı alırım diyordum herkes çok iyi geldi.2,3 kişi dışında herkes sevdi.
Forum beğendi 3,4 kişi dışında canikom.
Kesin vermiştir ben bu inandırma ayaklarına yatmam, elenirsem elenirim sağlık olsun buraya gelmek de büyük başarı.Sevdiğin için mi 1 verdin
Soğuk Odalar ı bu şarkıdan önce kullanmak başarı olmuyor canım delilik oluyorKesin vermiştir ben bu inandırma ayaklarına yatmam, elenirsem elenirim sağlık olsun buraya gelmek de büyük başarı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?