Kırmızı mı
Kırmızı mı
Bu hafta iyi alamadın benden fazlaaslında artık kötü şarkı yok ama daha çok sevdiğimiz şarkı var
hahah ayy siz neden her hafta aynı sohbetleri yapıyorsunuz 7.haftada aynı konusmalar geçmişti büyük ihtimal efe yine düşük vericek denize hep aynı konusmalar yapıyorsunuz deniz mahçup olma rolunde takılıp sırıtarak düşük puanı basıyor efede tam puan vericem deyip hahayt diye düşük puanı basıyor bu konusmaların ardından hahahaHaftaya tam bekliyorum bu hafta çok yüksek vereceğim sana.
Evet 1i basıyorum.hahah ayy siz neden her hafta aynı sohbetleri yapıyorsunuz 7.haftada aynı konusmalar geçmişti büyük ihtimal efe yine düşük vericek denize hep aynı konusmalar yapıyorsunuz deniz mahçup olma rolunde takılıp sırıtarak düşük puanı basıyor efede tam puan vericem deyip hahayt diye düşük puanı basıyor bu konusmaların ardından hahaha
Sanane kızhahah ayy siz neden her hafta aynı sohbetleri yapıyorsunuz 7.haftada aynı konusmalar geçmişti büyük ihtimal efe yine düşük vericek denize hep aynı konusmalar yapıyorsunuz deniz mahçup olma rolunde takılıp sırıtarak düşük puanı basıyor efede tam puan vericem deyip hahayt diye düşük puanı basıyor bu konusmaların ardından hahaha
Sana 1 verecektim acıdım.hahah ayy siz neden her hafta aynı sohbetleri yapıyorsunuz 7.haftada aynı konusmalar geçmişti büyük ihtimal efe yine düşük vericek denize hep aynı konusmalar yapıyorsunuz deniz mahçup olma rolunde takılıp sırıtarak düşük puanı basıyor efede tam puan vericem deyip hahayt diye düşük puanı basıyor bu konusmaların ardından hahaha
final puanı almalıyım inş tabiSana 1 verecektim acıdım.
ayoll 7.sıra elenme riski yaşıyorsa bu demek oluyorki ondan önce 6 kişi birden elenme riski yaşıyor 7.olanda 6 kişiden birisinin üstünde kalmasını becerir herhalde@Çiğdem- sana şöyle diyeyim
7.olan kişi elenme riski yaşıyor.Ayrıca final puanı için de şansı yüksek.
7,8,9. büyük risk yaşıyor.ayoll 7.sıra elenme riski yaşıyorsa bu demek oluyorki ondan önce 6 kişi birden elenme riski yaşıyor 7.olanda 6 kişiden birisinin üstünde kalmasını becerir herhalde
aaaa taylor kendisini kurtarırsa kıraçtan sonra bir önemli kişinin daha başını yiyecek ozaman7,8,9. büyük risk yaşıyor.
Ayrıca 1,2,3,4,5,6,7 . final puanı şansları devam ediyor.Son iki oyla her şey değişecek
Puanlar aşırı yakın belki Taylor 1. haberin yokaaaa taylor kendisini kurtarırsa kıraçtan sonra bir önemli kişinin daha başını yiyecek ozaman
9.sırada olanında elenme riski varmıkıPuanlar aşırı yakın belki Taylor 1. haberin yok
Şu an 9.(sonuncu) bir zahmet elenme riski yaşasın şu an son sırada9.sırada olanında elenme riski varmıkı
ayyy iştee 9 bize göre 1. oluyor o bakımdanŞu an 9.(sonuncu) bir zahmet elenme riski yaşasın şu an son sırada
İkimiz de iki saattir ters konuşuyoruz o yüzden anlaşamıyoruzayyy iştee 9 bize göre 1. oluyor o bakımdan
hahaha ayy ben 7.sıra risk yaşıyor derken 7 puan verdiğimiz diyorsun diye algılıyorum yanı ilk 3 e aldığımız kişi diye hahah ben ne anlatıyorum sen ne anlatıyorsun hahahaİkimiz de iki saattir ters konuşuyoruz o yüzden anlaşamıyoruz
Bak 1,2,3,4,5,6,7. sıradakilerin hepsinin final puanı şansı var.hahaha ayy ben 7.sıra risk yaşıyor derken 7 puan verdiğimiz diyorsun diye algılıyorum yanı ilk 3 e aldığımız kişi diye hahah ben ne anlatıyorum sen ne anlatıyorsun hahaha
elenene yazık olucak yaniBak 1,2,3,4,5,6,7. sıradakilerin hepsinin final puanı şansı var.
7.sırada olan ayrıca elenme riski yaşıyor düşün artık nasıl bir oylama
Belki de sana yazık olur kim bilirelenene yazık olucak yani
biz düşük veriyoruz ama sıralama yaptığımız için herkese 1-9 arası aynı puanlarıda verebilsek kimse kimseye 5 ten aşşağıya puan vermez bence 1 verdiğine bile şuan aynı puanları verebilsek en düşük 5 verirdi yani her şarkı kendine göre iddalı bu hafta her sonuc çıkabilir gerçekten 🙂🙂🙂
Kız ne anlatıyon sen çok derine indin.elenene yazık olucak yani
biz düşük veriyoruz ama sıralama yaptığımız için herkese 1-9 arası aynı puanlarıda verebilsek kimse kimseye 5 ten aşşağıya puan vermez bence 1 verdiğine bile şuan aynı puanları verebilsek en düşük 5 verirdi yani her şarkı kendine göre iddalı bu hafta her sonuc çıkabilir gerçekten 🙂🙂🙂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?