MusicSurvivor 3.Sezon | 8.Hafta

Bu hafta yine güzel şarkılar var idi.

Göksel açık ara En favorim.
Hande Yener en popilerden seçip gelmiş. Gülben Ergen yine şahaneydi.
Atiye'nin şarkı iyi hoş ama biraz kıl bir şarkı seçmiş. Emre Aydın orta karardı bu hafta. Serdar Ortaç çok kötüydü.
Burcu daha yüksek vermek istediklerim arasında yer aldı ama umduğunu bulamaz bu hafta benden yine. 84 de Burcu ile ayni kaderi paylaştı.

Kesin 5 ya da 4 verdim.

Ben de oylarımı şimdi kullandım.
Bu hafta oldukça iddialı şarkılar vardı, kim birinci gelir veya kim elenir hiç kestiremiyorum. Umarım hak edenin kazandığı bir hafta olur. Yani 1 puan verdiğim şarkıyı bile oldukça iyi bulmuştum.

Bu arada yarından itibaren Pazar gününe kadar yurt dışında olacağım, bu yüzden pek internete giremeyebilirim, yani 9. hafta için oylarımı kullanamama ihtimalim var, şimdiden söyleyeyim dedim ama henüz kesin değil tabii. İnternete girebilirsem kesin kullanırım ama 9. hafta oylarımı.

Vay Çiko hayırlı olsun.
tşşk @EFE UYSAL 😉

çok tşşk @GunesinOglu bu nazik davetinden dolayı

Bu sezonun en zor oylaması oldu benim için. Tüm şarkılar çok iyiydi ve puanlamayı yaparken çok zorlandım. Düşük verenler kusura bakmasın şimdiden.

Bu hafta ilk defa elenme potasına girecem gibi görünüyor, inşallah atlatırız haftayı.

bu hafta gülben ergenle hnde yener çok iyiydiler gerçekten
serdar ortaç ve emre aydında iyiydiler

4 favorim var bu hafta öne çıkan isimlerden karışık yazıyorum
hande yener serdar ortaç emre aydın gülben ergen
@Bully @dizi kolik @EFE UYSAL @denizz19

sahur yapıp yatıcam oruc tutanlara iyi ahurlar tutmayanalra iyi geceler diliyorum adaletli bir hafta olamsı dileklerimle

8. haftadan herkese merhaba.
Bu haftaki şarkılar genel olarak iyiydi. Son sıraya yazdığım şarkıya bile üzüldüm bu kez.

- Hande Yener.
diyorum sana.
Haftanın birinciliği yüksek ihtimal sende.

- Taylor Swift, bugün senin şarkını dinlemeden önce "çapıl çapıl" diye içimden söyleniyordum.
-ingilizcemin berbatlığını işe karıştırmayın. .ss- Neyse şarkının Taylor'a ait olduğunu biliyordum ama neden aklımda olduğunu bilmiyordum.
Sonuç olarak bu ilahi emirle, bu hafta seni rahat edeceğin bir yere yerleştirdim.

- Göksel.
Ah Nerede'yi kullansan şu an zirveden inmezdin. Ama yine dert edilecek bir şey yok. Gelecek hafta Göksel'in iyi şarkılarından birisini kullanıp, kendini unutturma.

- Atiye, enteresan bir şekilde düşündüğümden daha iyi puanlar alıyorsun benden. Ama bu ne kadar sürer bilemiyorum. Çünkü rakiplerinin elinde daha sevebileceğim şarkılar var. Sen de sadece Salla var hatırladığım.

Bu kadar yorum yeterli.
Haftanın sürprizini de açıklayayım: Burcu Güneş. Bu şarkıyı daha önceden Alişan'dan hatırladığımdan mı, yoksa meleklerden çalınan aşk fikri pek hoşuma gitmediğin mi olsa gerek sevemedim. Yine de haftayı atlatacağını düşünüyorum.