Heyecanlı değilim istersem son dakikada da açıklarım.Ay çok mu heyecanlanmış şarkısını açıklamak için.
Heyecanlı değilim istersem son dakikada da açıklarım.Ay çok mu heyecanlanmış şarkısını açıklamak için.
Bu hafta eleniyordun az daha bunun bilincinde olup iddialı gelirsin artık haftaya.Heyecanlı değilim istersem son dakikada da açıklarım.
İddialı gelecem tabikide artık iddiasız şarkım kalmadı hepsini kullanıcam artık.Bu hafta eleniyordun az daha bunun bilincinde olup iddialı gelirsin artık haftaya.
O şarkılar çok sevilir emin ol, sen sevmiyorsun olabilir çok sevilir o ikisi.@EFE UYSAL bana attığın o sırayla ilerlersen 2 haftaya [HASHTAG]#goodbyeEFEUYSALmelunu[/HASHTAG] deriz
Bu hafta da öyle dedinO şarkılar çok sevilir emin ol, sen sevmiyorsun olabilir çok sevilir o ikisi.
Geçen haftaki eskiydi 2 hafta dediğin yeni parçalar, birde bu hafta herkes kozunu kullandı çok iddialı ben o kadar iddialı değildim geride kalmam normal tam ve tama yakında aldım çok şükür.Bu hafta da öyle dedin
BU ARADA BU HAFTADAN SONRA EN YÜKSEK PUANIM 8'E DÜŞECEK.VE ONDAN SONRA HEP DÜŞECEK
O iki parçaya da 3'ün üstünde puan vermem.Soğuk Odalar'dan sonra kullanıyorsun ya bu parçaları helal olsunGeçen haftaki eskiydi 2 hafta dediğin yeni parçalar, birde bu hafta herkes kozunu kullandı çok iddialı ben o kadar iddialı değildim geride kalmam normal tam ve tama yakında aldım çok şükür.
O iki parçaya da 3'ün üstünde puan vermem.Soğuk Odalar'dan sonra kullanıyorsun ya bu parçaları helal olsunGeçen haftaki eskiydi 2 hafta dediğin yeni parçalar, birde bu hafta herkes kozunu kullandı çok iddialı ben o kadar iddialı değildim geride kalmam normal tam ve tama yakında aldım çok şükür.
Görürsün, sen düşük ver diğerleri yüksek verir.O iki parçaya da 3'ün üstünde puan vermem.Soğuk Odalar'dan sonra kullanıyorsun ya bu parçaları helal olsun
Neyse iyi akşamlar
O iki parçaya da 3'ün üstünde puan vermem.Soğuk Odalar'dan sonra kullanıyorsun ya bu parçaları helal olsun
Neyse iyi akşamlar
Sen kullanmamış olabilirsin ama diğerlerinin çoğu kullandı.@EFE UYSAL senin bu kullandığımız şarkılara koz diyorsan sen daha koz görmedin o vakit
bu listeyi yaparken bin kez değiştiriyorum vallahi zorlanıyorum@Çiğdem- gibi evde kalasıca.ss
2de yakışmadı.ssbu listeyi yaparken bin kez değiştiriyorum vallahi zorlanıyorum
bilerek olmuyor özür dilerim
valla canım özür dilerim o kadar çok dğeişti ki bu liste özür dilerim yabu ne kız 😱😱😱
biliyorum ama çok uğraştım çok verim diye olmadı2de yakışmadı.ss
burcunun şarkılarını seven birisi ay şahiti nasıl es geçer cnm zirvelik puan vermen gerekirdi şaşırdım yanı baya ama neyseki 2.olduk yinedevalla canım özür dilerim o kadar çok dğeişti ki bu liste özür dilerim ya
biliyorum ama çok uğraştım çok verim diye olmadı
belki inanmayacaksınız güleceksin bana ama nerdeyse
ağlayarak veriyorum puanları