MusicSurvivor 3.Sezon | 7.Hafta Sonuçları

1.Sezondan Hangi İsimler MusicSurvivor All Star'da olsun ?

• Ahmet Kaya

Oy: 8 30.8%
  • Katy Perry

Oy: 11 42.3%
  • Hadise

Oy: 13 50.0%
  • Barış Akarsu

Oy: 9 34.6%
  • Mabel Matiz

Oy: 5 19.2%

• Kullanılan toplam oy
    26
  • Anket kapatılmış .
Bu hafta da öyle dedin :)

BU ARADA BU HAFTADAN SONRA EN YÜKSEK PUANIM 8'E DÜŞECEK.VE ONDAN SONRA HEP DÜŞECEK
Geçen haftaki eskiydi 2 hafta dediğin yeni parçalar, birde bu hafta herkes kozunu kullandı çok iddialı ben o kadar iddialı değildim geride kalmam normal tam ve tama yakında aldım çok şükür. :A

Geçen haftaki eskiydi 2 hafta dediğin yeni parçalar, birde bu hafta herkes kozunu kullandı çok iddialı ben o kadar iddialı değildim geride kalmam normal tam ve tama yakında aldım çok şükür. :A
O iki parçaya da 3'ün üstünde puan vermem.Soğuk Odalar'dan sonra kullanıyorsun ya bu parçaları helal olsun :D

Neyse iyi akşamlar

O iki parçaya da 3'ün üstünde puan vermem.Soğuk Odalar'dan sonra kullanıyorsun ya bu parçaları helal olsun :D

Neyse iyi akşamlar

Neyse iyi akşamlar

Neyse iyi akşamlar
Görürsün, sen düşük ver diğerleri yüksek verir. :D
@EFE UYSAL senin bu kullandığımız şarkılara koz diyorsan sen daha koz görmedin o vakit :A
Sen kullanmamış olabilirsin ama diğerlerinin çoğu kullandı. :A

Ben ne kabuslar gördüm @GunesinOglu bir gözümü açmama yok oldular :F

@EFE UYSAL katılmıyorum bir Sürü kozları var bu isimlerin belki bir yek Ozan kullandı koz o da zaten normal olarak söylemişti kullanacağını :D

Ahmet Kaya kesin gitmeli o ayrı.
İkinci oy için Barış`i seçtim,belki de hit şarkısı final için yeterli değil ama Hadise`den çok daha fazla seviyorum...Nur içinde yatsın.

valla canım özür dilerim o kadar çok dğeişti ki bu liste özür dilerim ya

biliyorum ama çok uğraştım çok verim diye olmadı
belki inanmayacaksınız güleceksin bana ama nerdeyse
ağlayarak veriyorum puanları
burcunun şarkılarını seven birisi ay şahiti nasıl es geçer cnm zirvelik puan vermen gerekirdi şaşırdım yanı baya ama neyseki 2.olduk yinede
:F:F:F