İstediğin kadar strateji yap bu hafta iddialı geleceğimben çok iyi bir 5 hafta geçirdim boşuna konuşma orda
gökselde 2 haftadır durdu handede bu hafta alamadı iyi herşey sitratejime uygun ilerliyor pilanım dışında gelişen birşey yok şuan
ayyy istediğin kadar iddalı gel beee haftayada üstünde yer alıcam artık kaçısın yok seninİstediğin kadar strateji yap bu hafta iddialı geleceğim
Göreceğiz tatlımayyy istediğin kadar iddalı gel beee haftayada üstünde yer alıcam artık kaçısın yok senin
cnm ben henüz nasıl final puanı alamadım dediğim bir parça koymadım@Çiğdem- sen ne zaman final puanı alacan artık al.
10 değil 15 düşük verse bile geçme imkanın yoktu, bu hafta yine çok iyi şarkıyla gelecem, yine final puanı için.cnm ben henüz nasıl final puanı alamadım dediğim bir parça koymadım
yinede ya 5. ya 4. oluyorum çok rahat bir 5 hafta geçirdim bu haftada seni elimden kaçırmısım 10 ğuanla berkann sana tam puan yerine düşük verseydi herşey değişebilridi mesala
final puanı almana sevindim zaten hadi yemek yapmaya gidiyorum ben 6.haftaya başarılar şimdiden 😉😉😉10 değil 15 düşük verse bile geçme imkanın yoktu, bu hafta yine çok iyi şarkıyla gelecem, yine final puanı için.
Düşeceğimi biliyordum zaten eski şarkıyla geldim.@Bully kanka düşmüşün bu hafta baya, sevdiğim şarkıyla gelirsin inşallah bu hafta.
Beğenmedim bu sefer yaKıl payı kurtulmuşum.10. Oldum diyelim.Haftayada elenmezsem ilk 10'à giriş yapmış oluyorum.
@ozgur2113 @dizi kolik @EFE UYSAL tebrikler.
@adımutlulukk geçmiş olsun sanada..
@mrt-06 teşekkürler kanka.@cookies ilk kez düşük verdin.ss
@Tzira sende harikalar yaratmışsın.
@cengo güzel puanın için saol.@Titanium saol gardaşım.
Bekliyorum şarkını bende yine iddialıyım.Düşeceğimi biliyordum zaten eski şarkıyla geldim.Ama haftaya yeniden iddialıyım.
Hepsi hazır Denizcim merak etme Soğuk Odalar çok iddialıydı bu hafta pek iddiam yoktu yine final puanı aldım, planlara göre ilerliyorum.@EFE UYSAL sen iddialıları harcamaya devam ediyorsun final puanı için ama finalde ne kullanacan
Çok iddialı değildim, iddiam azda olsa vardı, ben onu üst şarkılarımın altında görüyorum Emre Aydının şarkılarını bilmiyorsun belli, birde çokda iyi vermedin.Bu Yağmurlar ile iddian yok muydu sen bu işten anlamıyorsun @EFE UYSAL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?