ayoll ben geldiğimde aktif bayan 0 düşmüş durumdaydı öncekı aktif olanlar hep ayrılmış durumdaydı tek başıma yeniden forumun aktif bayan kitlesini arttırdım benden sonra gizem ak tzira vadikızı @Nisa gibi bayan üyelerde gelip aktif oldular olduk 5 kişi dizi koliğide yeniden aktif yaptık olduk 6 kişi yani 1 forum içinde gayet yeterli sayı bence 6 bayanın aktif olması sen dur bu sayıyı 10 a çıakrtıcam inş erkeklere rahat yokİkinizin de suyu ısınmaya başladı ne güzel forumda kız yoktu siz nereden çıktınız bilmem ki bizim dizi koliğimiz vardı sadece. Hayır gelen kızlarımızda bir şeye benzese hepsi çirkinler bari güzel olsalar asılsak biraz
Onu bile kendine yonttun sanki senin çabanla geldilerayoll ben geldiğimde aktif bayan 0 düşmüş durumdaydı öncekı aktif olanlar hep ayrılmış durumdaydı tek başıma yeniden forumun aktif bayan kitlesini arttırdım benden sonra gizem ak tzira vadikızı @Nisa gibi bayan üyelerde gelip aktif oldular olduk 5 kişi dizi koliğide yeniden aktif yaptık olduk 6 kişi yani 1 forum içinde gayet yeterli sayı bence 6 bayanın aktif olması sen dur bu sayıyı 10 a çıakrtıcam inş erkeklere rahat yok
ayy ne sandın sen bee beni gören ziyaretçi bayanlar üye olalım diye düşünüyorlarOnu bile kendine yonttun sanki senin çabanla geldiler
Bu kızın bu kadar erkek içerisinde ne işi var diye merak etmişlerdirayy ne sandın sen bee beni gören ziyaretçi bayanlar üye olalım diye düşünüyorlar
çekemiyor bizim kadın dayanışmamzı tatlım kıskanıyor biziİşte Feministlik@Çiğdem-
hahah allah allah benden sonra çoğaldık işte forumun bayan aktif kitlesi çoğaldıBu kızın bu kadar erkek içerisinde ne işi var diye merak etmişlerdir
Havva sanıyor kız kendini @xemrexxxçekemiyor bizim kadın dayanışmamzı tatlım kıskanıyor bizi
hahah allah allah benden sonra çoğaldık işte forumun bayan aktif kitlesi çoğaldı
İkinizi de pert ettimhahahah ne demek istediğimi anlıyorsunda işine gelmiyor ayy uğşamıcam seninle ben yatmaya gidiyorum
@Nisa iyi geceler bebeğim öpüyorum
kaçmıyorum ben uykum geldi havaya girme yaniİkinizi de pert ettimgüle güle Nisa'da böyle kaçtı
Algılarım bu yönde açık kaçtınkaçmıyorum ben uykum geldi havaya girme yani
En sevdiğim şarkılarından.Benim bu haftaki şarkım Hayır Olamaz
@Nisa @Tzira @HachiKo @cookies @berkann @Aserat @Maskeli Fedai @Cengo @BesaleT @Yiğitt @Bully @Ahmad @sokak sanati @batuhankaralar @EFE UYSAL @S.G.A.T. @adımutlulukk @xemrexxx @vadikızı @dizi kolik @denizz19 @Çiğdem- @Billy Kane @OzaN @BuraK
Zamanında forumda seslendirdiğim şarkılardandı ilk haftaya göre daha iyi puan alacağın kesinBenim bu haftaki şarkım Hayır Olamaz
@Nisa @Tzira @HachiKo @cookies @berkann @Aserat @Maskeli Fedai @Cengo @BesaleT @Yiğitt @Bully @Ahmad @sokak sanati @batuhankaralar @EFE UYSAL @S.G.A.T. @adımutlulukk @xemrexxx @vadikızı @dizi kolik @denizz19 @Çiğdem- @Billy Kane @OzaN @BuraK
Dinlediğimi pek hatırlamıyorum ama bakayım şimdi@denizz19 şarkın fena değil benim şarkıyı sever misin?
Zamanında çok sevilen şarkı dinlemediğine şaşırdım, zaten ilk 3'ü hedefliyorum yorumların hepsi çok iyi şarkı diyorlardı, ilk fena değil diyen sensin.Dinlediğimi pek hatırlamıyorum ama bakayım şimdi
Fena şarkı değil @EFE UYSAL diğer şarkıların durumuna göre iyi bir şeyler alabilirsin en azından geçen haftakinden daha iyi geldi kulağıma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?