MusicSurvivor 3.Sezon | 2.Hafta

Hahaha Yalovaya bi gönderme mi vardı orada :F

İkinizin de suyu ısınmaya başladı ne güzel forumda kız yoktu siz nereden çıktınız bilmem ki bizim dizi koliğimiz vardı sadece. Hayır gelen kızlarımızda bir şeye benzese hepsi çirkinler bari güzel olsalar asılsak biraz :F
ayoll ben geldiğimde aktif bayan 0 düşmüş durumdaydı öncekı aktif olanlar hep ayrılmış durumdaydı tek başıma yeniden forumun aktif bayan kitlesini arttırdım benden sonra gizem ak tzira vadikızı @Nisa gibi bayan üyelerde gelip aktif oldular olduk 5 kişi dizi koliğide yeniden aktif yaptık olduk 6 kişi yani 1 forum içinde gayet yeterli sayı bence 6 bayanın aktif olması sen dur bu sayıyı 10 a çıakrtıcam inş erkeklere rahat yok:A

ayoll ben geldiğimde aktif bayan 0 düşmüş durumdaydı öncekı aktif olanlar hep ayrılmış durumdaydı tek başıma yeniden forumun aktif bayan kitlesini arttırdım benden sonra gizem ak tzira vadikızı @Nisa gibi bayan üyelerde gelip aktif oldular olduk 5 kişi dizi koliğide yeniden aktif yaptık olduk 6 kişi yani 1 forum içinde gayet yeterli sayı bence 6 bayanın aktif olması sen dur bu sayıyı 10 a çıakrtıcam inş erkeklere rahat yok:A
Onu bile kendine yonttun sanki senin çabanla geldiler :F

Dinlediğimi pek hatırlamıyorum ama bakayım şimdi :)

Fena şarkı değil @EFE UYSAL diğer şarkıların durumuna göre iyi bir şeyler alabilirsin en azından geçen haftakinden daha iyi geldi kulağıma. :)
Zamanında çok sevilen şarkı dinlemediğine şaşırdım, zaten ilk 3'ü hedefliyorum yorumların hepsi çok iyi şarkı diyorlardı, ilk fena değil diyen sensin. :)