Cidden forum Ceceli sevmiyordu ama nerdeyse finale çıkıyordum.Helal sana.
Yalın'ı forum da seviyor saolsunlar.
Cidden forum Ceceli sevmiyordu ama nerdeyse finale çıkıyordum.Helal sana.
Yalın'ı forum da seviyor saolsunlar.
güzel şarkılar seçerim ben sana musti fobisi yokmuş en azından sende oyüzden iyi şarkılarda puanlar alırız senden herhaldeBazı şarkılarını evet
Sevmek ne kelime bayılırımSen iyi puanlar alacaksın
Kız Eylülde bana Aşkım Benim şarkısıda eklenecek.güzel şarkılar seçerim ben sana musti fobisi yokmuş en azından sende oyüzden iyi şarkılarda puanlar alırız senden herhalde
Evet bu sefer şarkını beğenmedim.O yüzden kötü verdim.güzel şarkılar seçerim ben sana musti fobisi yokmuş en azından sende oyüzden iyi şarkılarda puanlar alırız senden herhalde
Aynen geçen sezonun sürprizine sen imza attın.Cidden forum Ceceli sevmiyordu ama nerdeyse finale çıkıyordum.
Limon Çiçekleriyle 6. olmuştum.Aynen geçen sezonun sürprizine sen imza attın.
Yarı finalde de zorladın baya ama olmadı sağlık olsun.
Oh olsun sana iyi oldu.Limon Çiçekleriyle 6. olmuştum.
All Starda antiliklerini kıracağız.Oh olsun sana iyi oldu.
Sen yarışmada mısın ki?Ben bu hafta baya korkuyordum elenmekten ama final puanı bile almışım. Çok teşekkürler herkese.Göksel ile devam ettiğin sürece 6 puan benden sana
Özellikle
6 puan veren - @berkann @*YıldırıM* @HachiKo
5 puan veren - @GunesinOglu @Aserat @EnveR @Çiğdem- @Tzira @gözlemci @S.G.A.T.
4 puan veren - @ozgur2113 @batuhankaralar
Sizlere teşekkürler.
Umarım diğer arkadaşlarda önümüzdeki hafta daha iyi puan verir.
@ozgur2113 Özgür'üm gerçekten çok üzüldüm. Seninle finalimizin olmasını ne kadar çok istediğimi biliyordun. All Star'a artık.
Sizlere de tebrikler @OzaN @denizz19 @Çiğdem- @Bully@Ahmad
Çok teşekkürler desteğin için gerçekten.Ben bu hafta baya korkuyordum elenmekten ama final puanı bile almışım. Çok teşekkürler herkese.Göksel ile devam ettiğin sürece 6 puan benden sana
Özellikle
6 puan veren - @berkann @*YıldırıM* @HachiKo
5 puan veren - @GunesinOglu @Aserat @EnveR @Çiğdem- @Tzira @gözlemci @S.G.A.T.
4 puan veren - @ozgur2113 @batuhankaralar
Sizlere teşekkürler.
Umarım diğer arkadaşlarda önümüzdeki hafta daha iyi puan verir.
@ozgur2113 Özgür'üm gerçekten çok üzüldüm. Seninle finalimizin olmasını ne kadar çok istediğimi biliyordun. All Star'a artık.
Sizlere de tebrikler @OzaN @denizz19 @Çiğdem- @Bully@Ahmad
Keşke sadece hande Yener'in seslendirdiği bir şarkı ile katılsaydın bu hafta ,Hem rakiplerinde epeyce kuvvetliydi@gözlemci senden bu kadar düşük beklemiyordumneyse teşekkürler.
İyiki elenmemişim yazmışsın tapatalkta farklıda gösteriyor olabilir.@adımutluluk yoo nereden çıkardın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?