- Reaksiyon puanı
- 22,467
- Puanı
- 860
Sana kırmızı çok yakışıyor Denizciğim <3Aha şimdi sana buradan bi uçan tekme atacam kullanmıyom lan ne yapacan
Sana kırmızı çok yakışıyor Denizciğim <3Aha şimdi sana buradan bi uçan tekme atacam kullanmıyom lan ne yapacan
Şarkılarla ilgili yorum yapmıyorum artık her şarkı iddialı çünkü iyi konuştuklarıma bile düşük verebilirim her an o yüzden herkes her şeye hazırlıklı olmalı@denizz19 şarkım nasıl?
Hmm anladım, en sevdiğim ve devamlı dinlediğim şarkılardan birisi. Sağlık olsun.Ne yazık ki hayır totale hitap etmem lazım
Yalakalığa başlamış pis melunnn.Sana kırmızı çok yakışıyor Denizciğim <3
"Hoşçakal" ve "Belki Bir Gün Özlersin" kaldı galiba? Diğerlerini bilmiyorum, yorum yapamam.Emre Aydının kullanmadıklarıkdan hangilerini seviyorsun.
Güzel şarkıdır ama şu saatten sonra risk taşıyor bu hafta ne kullansam inan onu bile bilmiyorumHmm anladım, en sevdiğim ve devamlı dinlediğim şarkılardan birisi. Sağlık olsun.
anca toparlanır birazdan eğer 35 bildirim görürsen anla ki gelmiştir
Git, Afili Yalnızlık Kim Dokunduysa Ona Git."Hoşçakal" ve "Belki Bir Gün Özlersin" kaldı galiba? Diğerlerini bilmiyorum, yorum yapamam.
Hani bu 3 haftada elenecektim piss melunnnn.@EFE UYSAL git şarkısı sana çok yakışır bence.Anca gidersin buradan
İlerleyen haftalarda hatırlatacağım@denizz19 Kırmızı yı yolalr mısın krize gireceğim bak yolla sana 7,diğerlerine 1 vereceğim.
O zaman tam tersi olurİlerleyen haftalarda hatırlatacağım
@denizz19 sen benim arkamdanmı konuşuyosun bakımmmGüzel şarkıdır ama şu saatten sonra risk taşıyor bu hafta ne kullansam inan onu bile bilmiyorum
anca toparlanır birazdan eğer 35 bildirim görürsen anla ki gelmiştir
1000 BİLDİRİM GELEMEDİ @vadikızı OUT!
bak bak konuşmam demiyorda şuna bak senArkandan konuşsam gizli saklı konuşurum