Elenmemek tek arzumuzİnşallah doğru tercihi yaparsın kotçum.
Elenmemek tek arzumuzİnşallah doğru tercihi yaparsın kotçum.
Teşekkürler. Bu aralar bildirimlere pek bakamıyorum.@mrt-06 senin için sunucu yapıyoruz yorum yok
Muhteşem bir seçim bence, çok severim bu şarkıyı. Ama puanı diğer şarkılara göre veririm, şu an tam puan için aday onu da belirteyim.Bu haftaki şarkımız Çakra albümünde yer alan özel slowlardan "İsmi Lazım Değil" oluyor.
@Ahmad @denizz19 @ozgur2113 @EFE UYSAL @Çiğdem- @OzaN @Tzira @HachiKo @berkann @cookies @Harunnn60 @Maskeli Fedai @Aserat @BesaleT @vadikızı @S.G.A.T. @adımutlulukk
Bu şarkıyı daha ileri haftalar için saklarsın diye düşünmüşdüm. Geçen hafta en yüksek 2. puanım sende idi ama benim için biraz daha düşüş yaşadı seçimin. Tabii puanımı diğer şarkılara göre veririm. Sonuçta son haftalar herkes iyi oluyor.şarkımızı hatırlatalım bu hafta tüm forumu oflatıcaz
ilerki haftalara saklamamı düşündüğüne göre bu hafta neden düşük buluyorsınkı cnm orasını anlamadımMuhteşem bir seçim bence, çok severim bu şarkıyı. Ama puanı diğer şarkılara göre veririm, şu an tam puan için aday onu da belirteyim.
Bu şarkıyı daha ileri haftalar için saklarsın diye düşünmüşdüm. Geçen hafta en yüksek 2. puanım sende idi ama benim için biraz daha düşüş yaşadı seçimin. Tabii puanımı diğer şarkılara göre veririm. Sonuçta son haftalar herkes iyi oluyor.
Herhalde kendisi çok sevmiyor ama forum sever diye düşünüyorilerki haftalara saklamamı düşündüğüne göre bu hafta neden düşük buluyorsınkı cnm orasını anlamadım
@GunesinOglu demiş ben diyeceğimi.ilerki haftalara saklamamı düşündüğüne göre bu hafta neden düşük buluyorsınkı cnm orasını anlamadım
sende ah neredeyi kullanıcaksın herhalde uzun zaman sonra tekrar favorime geri dönüş@GunesinOglu demiş ben diyeceğimi.
Tm panpa sen yeterki iste. F
İyi ki jürilikten atılmışım, dua etŞarkımızı hatırlatalım.
İyi olmuş bu şarkıyı beğenmiyorsan Emrenin hiçbir şarkısını beğenme.İyi ki jürilikten atılmışım, dua et
Onu mu koyayım "Günün Birinde"yi mi bilmiyorum daha kesin.sende ah neredeyi kullanıcaksın herhalde uzun zaman sonra tekrar favorime geri dönüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?