Artık en hit şarkıları kaldı elimde az çok tahmin ediyorsundur bundan sonra da seveceğini düşünüyorum eğer bu haftayı atlatırsam.Serdar favorilerimden biri olmaya başladı hayırlısı
Artık en hit şarkıları kaldı elimde az çok tahmin ediyorsundur bundan sonra da seveceğini düşünüyorum eğer bu haftayı atlatırsam.Serdar favorilerimden biri olmaya başladı hayırlısı
Cidden bu şarkıyı nasıl sevmiyorsun nakarata önem veriyorum diyorsun bunun nakaratı da çok iyi.Serdar'ın nakaratlarının üstüne tanımam insanın içine işliyor.
Ama içimden bir ses Atiye kazanacak diyor yarışmayıArtık en hit şarkıları kaldı elimde az çok tahmin ediyorsundur bundan sonra da seveceğini düşünüyorum eğer bu haftayı atlatırsam.
cnm serdar zaten yarışmada favorim başarılı olması benide sevindirir😉Serdar'ın nakaratlarının üstüne tanımam insanın içine işliyor.
Benide favori gösteriyordun.😉Ama içimden bir ses Atiye kazanacak diyor yarışmayı
Şarkın kötü değil aslında vasat derken takıldım ben ama daha iyi parçaları var Emre'nin Alıştım Susmaya bu haftada zayıf kaldı sıralamamda daha erken kullansan iyi bir şeyler verebilirdim belki.Cidden bu şarkıyı nasıl sevmiyorsun nakarata önem veriyorum diyorsun bunun nakaratı da çok iyi.
En güçlü şarkısı Salla'yı kullandı nasıl olacak o.Ama içimden bir ses Atiye kazanacak diyor yarışmayı
En güçlü şarkısı bence Soygun VarŞarkın kötü değil aslında vasat derken takıldım ben ama daha iyi parçaları var Emre'nin Alıştım Susmaya bu haftada zayıf kaldı sıralamamda daha erken kullansan iyi bir şeyler verebilirdim belki.
En güçlü şarkısı Salla'yı kullandı nasıl olacak o.
Ses Ver'i kullanmıcak mısınÖnüm açık geçersem korkun benden Kim Dokunduysa Ona Git Belki Bir Gün Özlersin Hoşçakal Git ve Afili Yalnızlık gelecek. @Bully @adımutlulukk
Forum sevmiyo maalesef.Ses Ver'i kullanmıcak mısın
Ben çok sevmiyorum onu. Ama forum seviyordur belki.
Sence benle kim başka aday elenmeye.Ben çok sevmiyorum onu. Ama forum seviyordur belki.
Forum sevmiyo maalesef.
ayy zaten bu forum bizim sevdiklerimizi sevmiyor sevmediklerimizi seviyorBen çok sevmiyorum onu. Ama forum seviyordur belki.
Sen ve Atiye diye düşünüyorum. Bu hafta tehlikede olduğumu hissetmiyorum nedense.Sence benle kim başka aday elenmeye.
Bu hafta benim için kırılma anı.Sen ve Atiye diye düşünüyorum. Bu hafta tehlikede olduğumu hissetmiyorum nedense.
Ayyy korkun benden diyorsun da sanki sadece senin güçlü şarkıların varÖnüm açık geçersem korkun benden Kim Dokunduysa Ona Git Belki Bir Gün Özlersin Hoşçakal Git ve Afili Yalnızlık gelecek. @Bully @adımutlulukk
AllStarda benden korkun asıl hepiniz Hadise'nin gazabına uğrayacaksınızAyyy korkun benden diyorsun da sanki sadece senin güçlü şarkıların var
Yav he heAllStarda benden korkun asıl hepiniz Hadise'nin gazabına uğrayacaksınız
Tamam canısı sonuçları büyük merakla bekliyorum final puanı almak istiyorum@denizz19 buradayım merak etme