- Reaksiyon puanı
- 22,467
- Puanı
- 860
bu ezonun en zayıf halkasıydı cnm hiçbir etkiside olmadı zatenAtiye'yi küçümseme bence
Laf soktuHaha yeni yetme Oğuzhan Koç'u Serdar'la kıyaslayanlar var cidden komik oluyorlar.
Oğuzhan Koç'un Serdar Ortaç'la kıyaslanması cidden gülünç.Laf soktuNe yani Serdar Ortaç bu müzik hayatı boyunca iyi şarkılarını görmedim.
Yalnız sana sormadım soruyu, kopya da verdin şimdi, olmadı.@Arslan Bey yani diyor ki kızılötesi derken aşkın çeşitli sinyallerle sevgiliye ulaşan bir sembol olduğunu, ancak Aşkın bir süre sonra insanı yaralayan bir unsur olduğunu söylüyor ama hareket edemem kısmını bende çözemedim@Bully nasıl açıkladık
Başarısını inkar etmiyorum ama ben o şarkıcıyı sevmiyorum.Oğuzhan Koç'un Serdar Ortaç'la kıyaslanması cidden gülünç.
Serdar Ortaç Türk Pop Müziği'nin en önemli 4 isminden biridir Tarkan, Mustafa Sandal ve Kenan Doğulu ile birlikte. Bu 4 isim 90'lı yıllardan beri piyasada ayakta kalmayı başarmış isimlerdir.
Sana göre iyi şarkı yapmıyor olabilir ama başarısını inkar edemezsin.
Sen bana alıntı yerine neden mention kullandığını anlatsana biraz.@Arslan Bey Bully demek ben demek ben demek yine ben demek
Poşet şarkısı tamamen insanları eğlendirme amaçlı yapılmış bir şarkı. Amacına ulaştı da yaza damgasını vurdu ben sözleri anlamlı demiyorum zaten.@Bully, Serdar Ortaç'ın şarkılarını anlayamıyoruz, sanırım sen anlıyorsun. Bize "Aşk bu kızılötesi, yaralı müzesi, hareket edemem." cümlesinde Serdar Ortaç'ın ne alatmak istediğini anlatır mısın?
Benle birkaç gün takıl bayılırsın ben ön yargıları yıkmak için buradayım.Başarısını inkar etmiyorum ama ben o şarkıcıyı sevmiyorum.
Adam şarkıda müziğe bir hareketli yapıyor, o biçim. Millet sözleri önemsemiyor. Millet atacak göbecikleri.Poşet şarkısı tamamen insanları eğlendirme amaçlı yapılmış bir şarkı. Amacına ulaştı da yaza damgasını vurdu ben sözleri anlamlı demiyorum zaten.
Ama bir şarkısı anlamsız diye diğer tüm şarkıları anlamsız olacak diye bir kaide yok. Keza kimse Bilsem Ki'nin kötü bir şarkı olduğunu iddia edemez. Öyle sağlam bir slowu herkes yapamaz.
Evet belki bu önyargı olabilirBenle birkaç gün takıl bayılırsın ben ön yargıları yıkmak için buradayım.
Şimdi jeton düştü, tamam. Alıntı yerine etiket yapmam çok gözüme batıyor da, ondan sürekli sorup durdum.Yahu dedim ya IPAD'den yazıyorum diye Alıntı yapılsa da bozuk geliyor burdan@Arslan Bey hem ne farkeder Alıntı yapsam da bildirim geliyor, etiket yapsam da
Serdar'ın olayı eğlendirmek zaten Türk halkını iyi analiz etmiş.Adam şarkıda müziğe bir hareketli yapıyor, o biçim. Millet sözleri önemsemiyor. Millet atacak göbecikleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?