Gitme ya istersen 1 ver senden önemli mi. Ama mesela Serdar'ın sevdiğin bir şarkısını söyler misin.Gideyim mi ben?
@denizz19 atlamadan söyleyeyim yapmacık değilim ben.
Gitme ya istersen 1 ver senden önemli mi. Ama mesela Serdar'ın sevdiğin bir şarkısını söyler misin.Gideyim mi ben?
Berksan'la düeti iyiydi Hande Yener'in, hatta en sevdiğim Hande Yener'in hareketli şarkılarından. Dinletiyor kendini sürekli. Artık ne kadar dinlediysem, artık dinleyemez oldum.@Arslan Bey IPAD'den yazıyorum ondan yani etiket yapıyorum
Haberi Var mı sever misin seviyorsan jüri olabilirsin
Ay ne çok kötülemek kelimesini kullandın öyle içim daraldı.Evet, burada da kötülemişim. En net o attığım konu tabi, net bir şekilde kötülüyorum. Burada iki sanatçıyı birden kötülüyorum.
Maşallah Atiye en sevdiğin kadın şarkıcı,Seksendört en sevdiğin grupSeksendört seçen kimse o iyi puan alacak benden söylemesi Benim sevdiğim gruplardan biri
Gitme ya istersen 1 ver senden önemli mi. Ama mesela Serdar'ın sevdiğin bir şarkısını söyler misin.
@denizz19 atlamadan söyleyeyim yapmacık değilim ben.
Ne tahmin ediyorsun bilmiyorum ama olabilir.@Bully bu hafta Tahmin ettiğim Şarkıyı mı düşünüyorsun
Hayat mı öyle bir şarkısı yok sanırım ya. Hayat İzi olmasın.Son dinlediğim Hayat dı galiba
Yoo en sevdiğim grup Kolpa.Atiye ve Oğuzhan Koç Türkiyede en sevdiğim isimlerMaşallah Atiye en sevdiğin kadın şarkıcı,Seksendört en sevdiğin grup
Senin Serdar Ortaç'ın karşısına öyle bir sanatçı çıkartırım ki; "ne sanatçılar varmış be!" derler. Gerçi tarzı farklı ve çok fazla tanıdık değil, Serdar Ortaç'ın anlaşılamaz parçaları daha ilgi görür.Ay ne çok kötülemek kelimesini kullandın öyle içim daraldı.
Şeytanmış ismiNe tahmin ediyorsun bilmiyorum ama olabilir.
Hayat mı öyle bir şarkısı yok sanırım ya. Hayat İzi olmasın.
Şeytan'ı kullanacam zaten ama madem seviyorsun bu hafta kullanayım tam puanını beklerim.Şeytanmış ismi
BakıcazŞeytan'ı kullanacam zaten ama madem seviyorsun bu hafta kullanayım tam puanını beklerim.
Örnek vereyim Oğuzhan Koç ondan kat kat iyiSenin Serdar Ortaç'ın karşısına öyle bir sanatçı çıkartırım ki; "ne sanatçılar varmış be!" derler. Gerçi tarzı farklı ve çok fazla tanıdık değil, Serdar Ortaç'ın anlaşılamaz parçaları daha ilgi görür.
Bahsettiğim kişi Oğuzhan Koç değil ama Oğuzhan Koç'ta elbette kat kat iyi.Örnek vereyim Oğuzhan Koç ondan kat kat iyi
kapına köleyim kullansana ayoll haberi varmıyla atiye dışında kimi geçmeyi düşünüyorsun bence çok riskli ama karar senin cnm 🙂🙂🙂Evet @batuhankaralar bu hafta kuvvetle muhtemel o olacak
Atiye'yi küçümseme bencekapına köleyim kullansana ayoll haberi varmıyla atiye dışında kimi geçmeyi düşünüyorsun bence çok riskli ama karar senin cnm 🙂🙂🙂