Espriyi bize mi öğreteceksiniz?Soğuk espri işte dünya dönermiş ay da köfte tarzında.@Yiğitt nasıldı
İlk ve son kez yaptım örnek vermek amacıyla. ss
Uğur dündar bugün bol giymiş.
Espriyi bize mi öğreteceksiniz?Soğuk espri işte dünya dönermiş ay da köfte tarzında.@Yiğitt nasıldı
@Cengo vur dedik öldürdü.Ne çabuk başladı ya daha yeni başvurmuştuk.
Espriyi bize mi öğreteceksiniz?
Süperdi bu @ReytingerEspriyi bize mi öğreteceksiniz?
Aferin yavaş yavaş öğreniyonSoğuk espri işte dünya dönermiş ay da köfte tarzında.@Yiğitt nasıldı
mertciim bir günah gibi parçasını kullanamayacaksın söyliiim hani listende varsa sil yani.ama anlaşmaya varım...
Hayırdır?Sen kullan Emreceğim ben zaten yarışmadan çekiliyorum. @Cengo'ya da mesaj attım, gelince ilgilenir.
İyi eğlenceler size.
Noldu?Sen kullan Emreceğim ben zaten yarışmadan çekiliyorum. @Cengo'ya da mesaj attım, gelince ilgilenir.
İyi eğlenceler size.
Adminim iyi parça seçmişsin, başarılar.Madem yarışmanın ilk haftası biz de Atiye'nin ilk şarkısıyla katılalım.
O zamanlar Atiye Deniz adıyla piyasaya çıkan Atiye, bu şarkısı sayesinde Kral Müzik Ödüllerinde en iyi çıkış yapan şarkıcı ödülünü kazanmıştı. Umarım beğenirsiniz.
Recapı da bekliyorumMadem yarışmanın ilk haftası biz de Atiye'nin ilk şarkısıyla katılalım.
O zamanlar Atiye Deniz adıyla piyasaya çıkan Atiye, bu şarkısı sayesinde Kral Müzik Ödüllerinde en iyi çıkış yapan şarkıcı ödülünü kazanmıştı. Umarım beğenirsiniz.
Ne zaman başlıyor oylama?Recapı da bekliyorum
Çekildi.
all stardanda çekilmez umarım sezen aksuyu görmek isterim 🙂🙂🙂Çekildi.
All Star mı olacakmış?all stardanda çekilmez umarım sezen aksuyu görmek isterim 🙂🙂🙂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?