Şakası bile hoş değil @mrt-06 benim canım gardaşımdır hani finalde sana kaybetsem neyse de Atacan'a kaybettiğim için sıkıntı yok.ayy hadi ordan bee seni eledi diye değilmi
Karıştırma ortalığı alakasız mesajlarınla.
Şakası bile hoş değil @mrt-06 benim canım gardaşımdır hani finalde sana kaybetsem neyse de Atacan'a kaybettiğim için sıkıntı yok.ayy hadi ordan bee seni eledi diye değilmi
allah allah durduk yere çocuğun espirilerine neden laf ettin ozaman espiri kabiyetini kıskanıyorsun belkideŞakası bile hoş değil @mrt-06 benim canım gardaşımdır hani finalde sana kaybetsem neyse de Atacan'a kaybettiğim için sıkıntı yok.
Karıştırma ortalığı alakasız mesajlarınla.
çirkin espiri yaptığını söylemiş seni savunuyoruz bee ne halin varsa gör dahada savunmam
Sen bilmezsin çünkü forumda yoktun bir zamanlar Atacan soğuk esprilerle dolu bir sürü konu açardı.allah allah durduk yere çocuğun espirilerine neden laf ettin ozaman espiri kabiyetini kıskanıyorsun belkide
Sana mı kaldı Atacan'ı savunmak senin ne yapmaya çalıştığın belli aramıza nifak tohumları serpmek.çirkin espiri yaptığını söylemiş seni savunuyoruz bee ne halin varsa gör dahada savunmam
Kız doğruya doğru şimdi hepsi birbirinden mide bulandırıcı esprilerdi.çirkin espiri yaptığını söylemiş seni savunuyoruz bee ne halin varsa gör dahada savunmam
hahahahah serdar orta açmı @mrt-06 bakk senin kaliteli espirielrini kıskandığını itiraf ediyor bence ayoll gayet komik bir espiri benceSen bilmezsin çünkü forumda yoktun bir zamanlar Atacan soğuk esprilerle dolu bir sürü konu açardı.
Hatta Serdar Orta aç diye bir esprin vardı hiç unutmuyorum @mrt-06.😡
Sana mı kaldı Atacan'ı savunmak senin ne yapmaya çalıştığın belli aramıza nifak tohumları serpmek.
Yaz gelir Ferhat Göçer nasıl ben bu espriye sesli gülmüştüm.hahahahah serdar orta açmı @mrt-06 bakk senin kaliteli espirielrini kıskandığını itiraf ediyor bence ayoll gayet komik bir espiri bence
funda arar deyip neye gülüyosun söyle bakım
ayy anlamadım deme düşüp bayılırım vllafunda arar deyip neye gülüyosun söyle bakım
Tam bende aynısının dicektim.ayy anlamadım deme düşüp bayılırım vlla
ayy anlamadım deme düşüp bayılırım vlla
ne anladın cnm söyle bizde bilelimanladım tabii anlamazmıyım sorum dedim yinede
Bende çelişkiye düştüm anladımı anlamadımı.ne anladın cnm söyle bizde bilelim
espri yapmış onumu anlamıcam yapma allah aşkınane anladın cnm söyle bizde bilelim
espri yapmış neyini anlamıcam efe yaBende çelişkiye düştüm anladımı anlamadımı.
Alınma öyle sorunca çelişkiye düştüm.espri yapmış onumu anlamıcam yapma allah aşkına
espri yapmış neyini anlamıcam efe ya
alınmadım sen çelişkiye düştüm deyince neyse tmm ben vadiAlınma öyle sorunca çelişkiye düştüm.
Kalitesiz derken ?Öyle kalitesiz esprileri bir tek Yiğit yapıyor forumumuzda bir aralar @mrt-06 ve @Reytinger de yapıyorlardı sanki. ss
Dislike dönemi güzeldi. Dislike ne zaman kalktı senle ben de yok olduk espride.Kız doğruya doğru şimdi hepsi birbirinden mide bulandırıcı esprilerdi.Çok dis yemiştim zamanında sadece @Billy Kane ve @Reytinger like atıyordu sağolsunlar.
Soğuk espri işte dünya dönermiş ay da köfte tarzında.Kalitesiz derken ?
Dislike dönemi güzeldi. Dislike ne zaman kalktı senle ben de yok olduk espride.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?