Ben mi yapmışım bunu çok klişe cidden.Özelden yaptığın ''+Adın ne -Nimet +Dalga Geçmeyecek Misin? -Nimetle şaka olmaz'' esprini unutmadım.
Ben mi yapmışım bunu çok klişe cidden.Özelden yaptığın ''+Adın ne -Nimet +Dalga Geçmeyecek Misin? -Nimetle şaka olmaz'' esprini unutmadım.
@Bully yaptı ona de.Hiç iyi değilmiş bu espri.
Evet, oksijen fazlalığısın resmen.Ben mi yapmışım bunu çok klişe cidden.
Bak bu fena değildi doğal espriler tercihimdir.
Çok safsın maalesef Efe'cim gelme şu melunun oyunlarına.@Bully sen yaptıysan çok kötü espri olmuş kanka.
@Yiğitt oyun mu yapıyor.😱😱😱Bak bu fena değildi doğal espriler tercihimdir.
Çok safsın maalesef Efe'cim gelme şu melunun oyunlarına.
Öyle kalitesiz esprileri bir tek Yiğit yapıyor forumumuzda bir aralar @mrt-06 ve @Reytinger de yapıyorlardı sanki. ss
Tanımamışım belli zaten sende de hiç espri duymadım.Öyle kalitesiz esprileri bir tek Yiğit yapıyor forumumuzda bir aralar @mrt-06 ve @Reytinger de yapıyorlardı sanki. ss
Saflıkla ne alası var melun tanımamışım belli bana hiç espri yapmamıştı görmemiştimde.ssBak bu fena değildi doğal espriler tercihimdir.
Çok safsın maalesef Efe'cim gelme şu melunun oyunlarına.
gayet iyi görünüyor nakarat kısmı çok etkili benim listemde nasıl yer bulur uan diğer şarkıları dinlemediğim için bilemiyorum cnm ama genel olarak iyi bir başlangıç yapacak gibi görünüyorsun🙂🙂🙂İlk hafta Emre Aydın'ın sevilen hit şarkılarından biriyle geldim, iddialıyım.
@Cengo @Ahmad @sokak sanati @Yiğitt @Bully @Çiğdem- @xemrexxx @batuhankaralar @mrt-06 @vadikızı @dizi kolik @denizz19 @Billy Kane @ozgur2113 @BuraK @OzaN @S.G.A.T. @adımutlulukk @Nisa @Tzira @HachiKo @berkann @cookies @Harunnn60 @Maskeli Fedai @Aserat @BesaleT
Beğenmene sevindim.gayet iyi görünüyor nakarat kısmı çok etkili benim listemde nasıl yer bulur uan diğer şarkıları dinlemediğim için bilemiyorum cnm ama genel olarak iyi bir başlangıç yapacak gibi görünüyorsun🙂🙂🙂
Sanada başarılar güzel şarkı seninkide.gayet güzel şarkı başarılar 😉😉😉
tşşk ederim cnm bende beğenmene sevindim burcunun eski parçalarından belkide en iyisi diyebiliriz ilk haftaya iddalı çıktım bende bir kazaya kurban gitmek istemem çünkü daha ilk haftadanSanada başarılar güzel şarkı seninkide.
Bişey değil, bende elenmiyim diye iddialı parçayla geldim, nereye kadar gidersek gidecez.tşşk ederim cnm bende beğenmene sevindim burcunun eski parçalarından belkide en iyisi diyebiliriz ilk haftaya iddalı çıktım bende bir kazaya kurban gitmek istemem çünkü daha ilk haftadan
ayy sen @mrt-06 nı gerçekten kıskanıyorsun yaa şaka makaÖyle kalitesiz esprileri bir tek Yiğit yapıyor forumumuzda bir aralar @mrt-06 ve @Reytinger de yapıyorlardı sanki. ss
ayy hadi ordan bee seni eledi diye değilmiNe alaka ya
Neyimi kıskanacak sen de laf çıkarma şimdi.ayy sen @mrt-06 nı gerçekten kıskanıyorsun yaa şaka maka
çocuğu elediğinden beridir laf çakıyor sana cnm dikkat et @Bully a bence bu sezonNeyimi kıskanacak sen de laf çıkarma şimdi.