MusicSurvivor 3.Sezon | 1.Hafta

Oylama Pazartesi başlayacak.Ama sizin erken atarsanız erken başlar.

Recap süresi şarkının en sevdiğin 1 dakikalık kısmını seçiyorsun.Yarışmacılar ve jüriler o kısmı dinliyor .)

Oylama Pazartesi başlayacak.Ama sizin erken atarsanız erken başlar.

Recap süresi şarkının en sevdiğin 1 dakikalık kısmını seçiyorsun.Yarışmacılar ve jüriler o kısmı dinliyor .)
O süreyi nasıl seçeceğiz ki? Kendimiz saniye olarak mı belirteceğiz? Bir de nerde belirteceğiz?

Tahmin ettiğimden daha kolay geçecek 3. sezon.
Biz rekorlarla başlıyoruz Türk şarkıcı seçenler toy dönemlerinde söylenmiş ilk şarkılarını paylaşıyorlar.

Tahmin ettiğimden daha kolay geçecek 3. sezon.
Biz rekorlarla başlıyoruz Türk şarkıcı seçenler toy dönemlerinde söylenmiş ilk şarkılarını paylaşıyorlar.
Rekor kırması önemli değil, diğerlerinin sevmesi önemli. 3 sezon oldu, hala öğrenemedin.

Rekor kırması demek dünyada kabul görmüş efsane demek. Kabul görmüşlükten FF'ye çıkartamıyoruz.

İlk hafta için bir şans tanıyalım.
Oylarına göre yol verebiliriz.
cnm sen şuana kadar açıklanan şarkıcılar içinden zayıf halka kaldın ama diğer şarkıcılar dua et iddalı gelmesinler derim kenara çekilirim şimdiirk ben

[HASHTAG]#taylorailkhaftadanvedaediyoruz[/HASHTAG]

ilk hafta başlamış birazdan bende atacam şarkımı

[HASHTAG]#tayloricinelelehepberaberfinale[/HASHTAG]

ayy allah canını almasın senin kulaklıkla dinliyorum annem yüksek müzik yasakladı bana
videonun ilk giriş sahnesinde yüreğim yarıldı vlla korkudan

@sokak sanati bu kadını ilk defa dinliyorum ben söyleyiş tarzı avrili çok andırıyor adam biraz şarkıyı bozuyor ama nakarat kısmını beğendim iyi yabancı şarkılar benden geçerli not alır zaten diğer şarkıcılara göre benden iyi puan alabilirsin ama yabancı şarkı sevmeyen üyeler için riskli bir tercih olmuş gibi sanki yani umarım harcamazlar seni cnm 🙂🙂🙂