MusicSurvivor 3.Sezon | 1.Hafta

GunesinOglu

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
22,467
Puanı
860
Öncelikle tekrardan merhabalar! 3.sezonla tekrar beraberiz.Bakalım bu sezonun kazananı kim olacak?

Bilgiler:

1)Bu sezon 18 kişi yarışacaktır.
2) 2. ve 4.haftalarda 2 kişi elenecektir.
3)Cengo bu sezon da oy kullanacaktır.

Sunucular:

İlk haftanın sunucuları Ezgi Eyüboğlu , Burcu Özberk ve Bensu Soral olacaktır.

ezgi_eyuboglu_kimdir_resimleri_ve_biyografisi_11.jpg

c6e1f3a463841a03b4d3080a9153d1f4.jpg

Bensu-Soral-Foto%C4%9Fraflar%C4%B1.jpg

OYLAMA:

Yarışmacılar:
YarışmacıŞarkıcı
AhmadGöksel
sokak sanatiTaylor Swift
batuhankaralarWiz Khalifa
EFE UYSALEmre Aydın
adımutlulukkBerkay
vadikızıFunda Arar
xemrexxxKıraç
dizi kolikGülben Ergen
denizz19Hande Yener
BullySerdar Ortaç
YiğittHüseyin Kağıt
Çiğdem-Burcu Güneş
Billy KaneToygar Işıklı
ozgur2113Seksendört
BuraKCem Karaca
OzaNAtiye
S.G.A.T.Kayahan
Jüriler:

Jüriler
Nisa
Tzira
HachiKo
berkann
cookies
Harunnn60(foruma geldikten sonra)
Maskeli Fedai
Aserat
BesaleT
Not : Bu dakikadan itibaren şarkılarınızı yollayabilirsiniz.
Not: Recap süresi 1 dakikadır.

Son düzenleme:
Herkese başarılar diliyorum. :D Biz Ankara'nın birçok düğün ve kına gecelerine çalınan ''Ah Şu Kızlar Asker Olsa'' şarkısı ile ilk hafta karşınızdayım. :D

@Çiğdem- @Bully @EFE UYSAL @ozgur2113 @cookies @HachiKo @Nisa @Tzira @Ahmad @sokak sanati @mrt-06 @vadikızı @Billy Kane @denizz19 @dizi kolik @OzaN @berkann @BesaleT @batuhankaralar @xemrexxx @S.G.A.T. @adımutlulukk @Cengo @BuraK @Maskeli Fedai

şu kızlar asker olsa demek sen bu başlıklı bir parçayla kız yarışmacılardan puan alabiliceğini düşünüyormusun gerçekten:A

Başarılar herkese. :X Umarım adaletli ve anlayış içerisinde yeni bir sezon geçiririz. 🙄

Herkese başarılar dilerim.:D

İlk haftaya rekor yakışır dedik ve Bad Blood ile karşınızdayız. 24 saatte 20.1 milyon kez tıklanıp en çok izlenen klip olarak youtube tarihine geçen 15 günde 100+ izlenmeye sahip rekorların şarkısı;

@Cengo @Ahmad @batuhankaralar @EFE UYSAL @mrt-06 @vadikızı @xemrexxx @dizikolik @denizz19 @Bully @Yiğitt @Çiğdem- @Billy Kane @ozgur2113 @OzaN @BuraK @S.G.A.T. @adımutlulukk @hayret bi şey @Aserat @Nisa @Tzira @HachiKo @berkann @cookies @Maskeli Fedai @BesaleT

Yabancı severler baya var gibi bu sezon.:Z Özellikle Jüride Berkan ve Besaletdikkat çekti.:bhr:

Ben şimdi geçen sezon yarışmadığım için recap süresi ne bak onu bilmiyorum @Cengo :X Bu konuda beni aydınlatır mısın? :)

Bir de tam olarak şarkıları ne zamana kadar atabiliriz, yani süre sınırlandırılması ne?

Ben de herkese başarılar diliyorum inşallah yine güzel, eğlenceli ve çekişmeli bir sezon olur. :D

Yarışmanın ilk haftasında Serdar Ortaç'ın 2002 yılında çıkardığı Okyanus albümünün çıkış parçası Kabahat'la karşınızdayım. İnşallah beğenirsiniz. :D

@Ahmad @sokak sanati @batuhankaralar @EFE UYSAL @mrt-06 @vadikızı @xemrexxx @dizi kolik @denizz19 @Yiğitt @Çiğdem- @Billy Kane @ozgur2113 @BuraK @OzaN @S.G.A.T. @adımutlulukk @Nisa @Tzira @HachiKo @berkann @cookies @Maskeli Fedai @Aserat @BesaleT