ayoll onu diyorum bende normmalde horr görüyordun çocuğu şimdi ise düğmelerini ilikliyorsun karşısında
ayoll onu diyorum bende normmalde horr görüyordun çocuğu şimdi ise düğmelerini ilikliyorsun karşısında
Yok küs olduğum için böyle resmi konuşuyorum yoksa başka nedeni yok.ayoll onu diyorum bende normmalde horr görüyordun çocuğu şimdi ise düğmelerini ilikliyorsun karşısında
sezen genel oalrak düşük alıyordu sokak snatinden bence sen neler düşünüyorsun onu araştırmak lazım yakaladım seniYok küs olduğum için böyle resmi konuşuyorum yoksa başka nedeni yok.Aaaaa neler düşünmüşsün öyle.
Geçen hafta tam puan verdi bana, ben Umut'u çözdüm.sezen genel oalrak düşük alıyordu sokak snatinden bence sen neler düşünüyorsun onu araştırmak lazım yakaladım seni
kurtulduk diye bende seviniyordum amann şu notunu görünce konuda hevesim kursağımda kaldı 😱😱😱Geçen hafta tam puan verdi bana, ben Umut'u çözdüm.Ama tabiiki oy kullanmayacak artık demi? Buna sevinmiyor değilim bizi hep sonlara atıyordu Acun kafalı çocuk.
Aman be bir umut şey ettik. Kurtuluş yok.kurtulduk diye bende seviniyordum amann şu notunu görünce konuda hevesim kursağımda kaldı 😱😱😱
Not: 2. sezonunda Jüri olduğumu herkes bilir. Jüriliğim devam edecek.
Severim, geçen haftaya göre daha yüksek alırsın benden.Bu haftaki şarkım Yalın'ın 2005 yılında çıkardığı Bir Bakmışsın albümünün en sevilen parçalarından olan Bir Bakmışsın:
@xemrexxx @Maskeli Fedai @S.G.A.T. @ozgur2113 @Çiğdem- @mrt-06 @vadikızı @hayret bi şey @EFE UYSAL @Tzira @Reytinger @Ahmad @OzaN @Yakamoz-Asi @Yiğitt @Aserat @Prncss..
Güldürdün.Severim, geçen haftaya göre daha yüksek alırsın benden.
Unutulmaz bir şarkı, Teoman çok iyi de yorumlamış ama bana biraz riskli bir seçim gibi geldi.YouTube'da "Teoman - Sevdim Seni Bir Kere (Kuzey Cemre)" adlı videoyu izleyin - Teoman - Sevdim Seni Bir Kere (Kuzey Cemre):
@Bully @OzaN @Yakamoz-Asi @Cengo @Ahmad @Aserat @mrt-06 @xemrexxx @EFE UYSAL @Tzira @hayret bi şey @Yiğitt @cookies @Maskeli Fedai @vadikızı @Prncss.. @Reytinger @ozgur2113
Sonuçta Teoman`la yarışıyorum,zaten bu şarkıyla elenirsem,forumun müzik zevkine uygun değil demektir TeoUnutulmaz bir şarkı, Teoman çok iyi de yorumlamış ama bana biraz riskli bir seçim gibi geldi.
@Cengo giderken sitenin fişini çekti galiba.
Ben şaka yapıyordum zaten sana küser miyim hiç gardaşım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?