MusicSurvivor 2. Sezon | 7. Hafta Sonuçları

neyse @Cengo geçmiş olsun panpa umarım en kısa zamanda düzelirsin :) hem cengoya geçmiş olsun demek hem de yarışmaya faceden devam edeceğimi söylemek için girdim @Çiğdem- veya bir başkasına atarım şarkımı yarışmayı yönetecek yeni kişi taraflılığıyla ün salmış kişi olursa önümüzdeki haftanın listesinden düşebilirsiniz ismimi :)

bu arada tebrikler masekli melunu:)

neyse @Cengo geçmiş olsun panpa umarım en kısa zamanda düzelirsin :) hem cengoya geçmiş olsun demek hem de yarışmaya faceden devam edeceğimi söylemek için girdim @Çiğdem- veya bir başkasına atarım şarkımı yarışmayı yönetecek yeni kişi taraflılığıyla ün salmış kişi olursa önümüzdeki haftanın listesinden düşebilirsiniz ismimi :)

bu arada tebrikler masekli melunu:)
@sokak sanati ayoll sunucu olmuşsun duyursana konuda yarışmacılara @Bully @sokak sanati kabul etmiş :F:F:F
@xemrexxx yarışmayı sürdür tabikide bu heyecandan mahrum kalmana gerek yok zaten yakında elenirsin :A:A:A

son puan durumunda sana 1 bana 4 verdi genel oalrak ikimizi verdiklerine bak 1-2 hariç en düşükelr hep sana gitti benbir şekilde idare eder puanlar zaman zaman aldım :A:A:A
Evet bana geçen hafta 1 verdi bazı şarkılarıma da düşük verdi ama 2 şarkıma da tam puan verdi bu yüzden kredisi var bende. :A

Yalın'ı yine biraz seviyor Mustafa Sandal ve Mustafa Ceceli'den nefret ediyor. :F @EFE UYSAL

Bu benim problemim değil. :A

ayoll son 5 e seni beni @Bully @mrt-06 ve @xemrexxx koyuyor
değişmeli oalrak son 5 i bizden olusuyor :F:F:F
Aynen bu hafta da şarkımı beğenmesse tam olarak ümidimi kesicem ondan zaten kestim.:D :F:F

Evet bana geçen hafta 1 verdi bazı şarkılarıma da düşük verdi ama 2 şarkıma da tam puan verdi bu yüzden kredisi var bende. :A

Yalın'ı yine biraz seviyor Mustafa Sandal ve Mustafa Ceceli'den nefret ediyor. :F @EFE UYSAL

Bu benim problemim değil. :A
Aynen ya, hiç sevmiyor onu sevdirtmemiz lazım.:D :D

Forum İstatistikleri

Konular
172,177
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961