Yok sorun yok, geçmiş olsun.10-15 dakika sonra sonuçları açıklamaya başlıyorum.Çok ama çok kötü bir gün geçirdim.O yüzden foruma pek bakamadım.Kusura bakmayın @Bully @EFE UYSAL
geçmiş olsun10-15 dakika sonra sonuçları açıklamaya başlıyorum.Çok ama çok kötü bir gün geçirdim.O yüzden foruma pek bakamadım.Kusura bakmayın @Bully @EFE UYSAL
Ne kusuru sen iyi ol da gerisi önemli değil.10-15 dakika sonra sonuçları açıklamaya başlıyorum.Çok ama çok kötü bir gün geçirdim.O yüzden foruma pek bakamadım.Kusura bakmayın @Bully @EFE UYSAL
sen kendi kıcını kurtar önce
hiç beğendim ne demekElenmeme az kaldı.
Ben dün oylarımı kullanmıştım bu hafta Yıldız Tilbe'yi hiç beğendim açıkçası, bu zamana kadar hep iyi puanlar verdim ilk defa bu hafta kötü bir puan aldın benden, umarım elenmezsin Emoşum.@xemrexxx
aaa bir kıza göre ne ka kötü konuşuyon cadolozsen kendi kıcını kurtar önce
Aman anladın işte.hiç beğendim ne demek
aaa bir kıza göre ne ka kötü konuşuyon cadoloz
benim yerimde başka bir kız olsaydı bak sana neler neler söylüyordu kurban ol sen banahiç beğendim ne demek
aaa bir kıza göre ne ka kötü konuşuyon cadoloz
Arkanda ben varım seni yedirmemElenmeme az kaldı.
Ben dün oylarımı kullanmıştım bu hafta Yıldız Tilbe'yi hiç beğenmedim açıkçası, bu zamana kadar hep iyi puanlar verdim ilk defa bu hafta kötü bir puan aldın benden, umarım elenmezsin Emoşum.@xemrexxx
hiç aynada kendine baktın mı o tipe kurban olunur mu hiç belediye kurban olsun sanabenim yerimde başka bir kız olsaydı bak sana neler neler söylüyordu kurban ol sen bana
Gitme gardaşım senden önce gitmesi gereken çok kişi var.Elenmeme az kaldı.
Ben dün oylarımı kullanmıştım bu hafta Yıldız Tilbe'yi hiç beğenmedim açıkçası, bu zamana kadar hep iyi puanlar verdim ilk defa bu hafta kötü bir puan aldın benden, umarım elenmezsin Emoşum.@xemrexxx
gerçek hayatın herzaman daha öncelikli olmalı tabikide cnm ne olduysa artık geçmiş olsun 😉😉😉10-15 dakika sonra sonuçları açıklamaya başlıyorum.Çok ama çok kötü bir gün geçirdim.O yüzden foruma pek bakamadım.Kusura bakmayın @Bully @EFE UYSAL
İnşallah elenmezsin.Elenmeme az kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?