Kızlar olmasa napacaktın senGökhan gitmez benim arkamda aslan gibi vadikızı var
Kızlar olmasa napacaktın senGökhan gitmez benim arkamda aslan gibi vadikızı var
Aynen he Çiğdem Tuğba ve Melek candır aşklarım benimKızlar olmasa napacaktın senBuraya kadar onların sayesinde geldin
Ben?bu hafta baya zorlu olmuş 2 şarkıyı beğenmedim sadece biri 1 point 1i 3 point aldı
favorilerim sertab,mfö,bengü @ozgur2113 @vadikızı @hayret bi şey
@mrt-06 yı 40 yıllık sanatçının bu şarkısını seçtiği için ayrı kutluyorum.ss
tarkan da i,yi gelmş ama geçen haftadan sonra kaçıncı olur bilemem
musti ile gökhan özen alt alta@Çiğdem- @denizz19
neşe karaböcekle yalın da iyi bir pen?oint aldılar @Bully nin kozları tek tek gidiyor@gözlemci
ayy sen ne zaman beğeniceksin acaba yaa kesicem kulaklarını oğlan seninÇok zorlandım. Düşük vermek istemediğim bir çok şarkıya düşük verdim.
Manga, Sertab, Teoman, Tarkan, MFÖ süperler.
Gökhan Özen çok iticiydi şarkısıyla, Mustafa Sandal kötüydü.
Başka yorum yapmak istemiyorum.
Kesin bana yine 1 verdin.Çok zorlandım. Düşük vermek istemediğim bir çok şarkıya düşük verdim.
Şarkımla ilgili yorum yapmana gerek yok zorunda hissetme kendini.Çok zorlandım. Düşük vermek istemediğim bir çok şarkıya düşük verdim.
Kesin bana yine 1 verdin.
Şarkımla ilgili yorum yapmana gerek yok zorunda hissetme kendini.Ben sana alıştım diyorum bir kere itici dedin zaten hep tekrarlamana gerek yok.
İyi iyi, bir sevdiremedik sana şarkıyı.Yok sana 1 vermedim.
@Çiğdem- Mustafa'nın en son seveceğim şarkısı her halde Ego. Birde Tesir altında. İkisindende nefret ediyorum.
Özür.
Özre gerek yok belli ki Gökhan Özen sevmiyorsun yani yapacak bir şey yok ne yapalım.Yok sana 1 vermedim.
@Çiğdem- Mustafa'nın en son seveceğim şarkısı her halde Ego. Birde Tesir altında. İkisindende nefret ediyorum.
Özür.
İyi verdin mi? bu sefer.Oylarımı kullandım bu hafta Duman en iyi şarkısını yollamış benim listemde epey yükseldi ama en büyük kozunu kaybetti bence yine de hayırlısı.
Güzel şarkılar vardı düşük alanları da seviyorum ama bazıları mecbur düşük alacaktı.
İyi iyi, bir sevdiremedik sana şarkıyı.
Özre gerek yok belli ki Gökhan Özen sevmiyorsun yani yapacak bir şey yok ne yapalım.
Ben sana geçen hafta da iyi verdim bu hafta biraz ortalarda puanın.İyi verdin mi? bu sefer.
1 vermesen yeter, zaten senden umudumu çoktan kesmiştim.2-4 arası bir şeyler. Çok yüksek bekleme zaten.
2-4 arası bir şeyler. Çok yüksek bekleme zaten.
Aramazsan Arama ve bir iki şarkısı hoş onun dışında burnundan söylüyor gibi hissettiriyor ve boğuyor beni.
2 vermiş cnmİyi verdin mi? bu sefer.
Peki.2-4 arası bir şeyler. Çok yüksek bekleme zaten.
Aramazsan Arama ve bir iki şarkısı hoş onun dışında burnundan söylüyor gibi hissettiriyor ve boğuyor beni.
Yanlış kişiye dedim ya sen tabi iyi verdin.Ben sana geçen hafta da iyi verdim bu hafta biraz ortalarda puanın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?