Benim işlerim yoğun gündüz zaten gelemiyorum.görüyorum burda olduğunu bugün foruma girmedin onu soruyorum ben
Benim işlerim yoğun gündüz zaten gelemiyorum.görüyorum burda olduğunu bugün foruma girmedin onu soruyorum ben
anladım cnm tamam oylarını bekleriz artık hazır gelmişkenBenim işlerim yoğun gündüz zaten gelemiyorum.
açıklanınca görürsünÇiğdemle ben alt altaysam Çiğdem'e 1 verdiysen bende 2 oluyorum
Burdayım
Ben oylarımı kullandım zaten iyi puan aldın benden.anladım cnm tamam oylarını bekleriz artık hazır gelmişken
Bekliyoruz.açıklanınca görürsün
Canın saolsun.dünden beridir @mrt-06 ve senin parçana ısınmaya çalısıyorum ikinizi okadar çok dinleyip zaman ahrcadımkı gerçekten çok çaba harcadım ikinizede ama kulaklarım ikna olmuyor bir türlü
ayyy vallamı tşk ederimBen oylarımı kullandım zaten iyi puan aldın benden.
Bekliyoruz.
@denizz19 eğer @xemrexxx bu parçaya 1 veriyorsa yeni kulak takdırsın kendine ameliyat parasıda bendenÇiğdemle ben alt altaysam Çiğdem'e 1 verdiysen bende 2 oluyorum
Burdayım
helal olsun
Yazıklar olsun.
Valla inşallah yüksek vermiştir sana çünkü ya altındayım ya üstünde senin o yüzden sana iyi olan bana da iyi.@denizz19 eğer @xemrexxx bu parçaya 1 veriyorsa yeni kulak takdırsın kendine ameliyat parasıda benden
@Cengo bu ahfta hiç derece arayacak durumda değilim bence kisme aramasın her şarkıcı güçlü parçalar çok iyi belkide survivorun 2.sezondur en zor haftasını yaşıyoruz hiçbir parça 1 puanı hake tmiyor anı ayrıca 2 elemeli bir hafta bu haftayı turlayan herkes sıralamaya bakmadan şükretsin dua etsin bence yanı herkesin amacı önce turu geçmek olsun sıralamaya bakmasınlar bile
biz seninle niye alt alta üst süteyiz be tövbe estafurullah @xemrexxx oy kullanmayı bile beceremiyorsunValla inşallah yüksek vermiştir sana çünkü ya altındayım ya üstünde senin o yüzden sana iyi olan bana da iyi.
O öyle yazmışbiz seninle niye alt alta üst süteyiz be tövbe estafurullah @xemrexxx oy kullanmayı bile beceremiyorsun
terbiyeniz bozuk ondanbiz seninle niye alt alta üst süteyiz be tövbe estafurullah @xemrexxx oy kullanmayı bile beceremiyorsun
gerçi son 2 haftadır idare eder puan alıyordum senden cnm ama
Ama bunu da tam beğendimgerçi son 2 haftadır idare eder puan alıyordum senden cnm ama
şu 6 haftada gerçekten beğendiğin bir parça bulabildim sonunda göbeğim çatladı vlla sana beğendirene kadar
Yok artıkBu hafta elenirim gibielenmeseydim keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?