Yav he he.gökhan özen e kulp takmam adamın kulp takılacak bir yanı bile yok))
ee yüksek dört puan verdiklerim ilk dörtte çıktı sonra bazı arabex kafalar taraflı olduğumu iddia ediyor))) kafanızı değiştirin total kafalılar
@Maskeli Fedai ile daha çok beklersiniz ben avrille bile 8 haftayı görmüştüm mustafayla hemen gidermiyim ayol
tipin müsait değil senin ondan gitmeni istiyom@Maskeli Fedai ile daha çok beklersiniz ben avrille bile 8 haftayı görmüştüm mustafayla hemen gidermiyim ayol
hemde genelde sizlere yüksek veriyorum tühh size
Ben 6. olmuşum bu hafta yine çok iddialı parçayla geliyorum.@Maskeli Fedai ile daha çok beklersiniz ben avrille bile 8 haftayı görmüştüm mustafayla hemen gidermiyim ayol
hemde genelde sizlere yüksek veriyorum tühh size
ben ceceliye genel olarak hep iyi yetecek puanlar verdiğimi düşünüyorum ama forum ceceliyi sevmiyor sanırım bu parçada ilgi görmediyse işin zor vlla 🙂🙂🙂Ben 6. olmuşum bu hafta yine çok iddialı parçayla geliyorum.
Bu hafta çok iyi puanlar almam lazım, benim şarkılarım hazır haftaya göre.ben ceceliye genel olarak hep iyi yetecek puanlar verdiğimi düşünüyorum ama forum ceceliyi sevmiyor sanırım bu parçada ilgi görmediyse işin zor vlla 🙂🙂🙂
bakk @vadikızı elenir elenmez bizle işi bittiya hemen asıl destekcilerini unuttu çok güvenme ayoll buna
İlk 2 hafta 14.sırada yer aldım ama sonradan güzel açıldım böyle devam ederiz umarım bakalım.Sonuçlar güzel. Benim görüşlerimle hemen hemen aynı çıkmış sıralama.
Neşe Karaböcek'in buraya kadar gelmesi de başarıydı. Pek çok önemli şarkının aslında Neşe Karaböcek'e ait olduğunu öğrenmiş olduk @gözlemci sayesinde.
Gökhan Özen'in yüksek puan verebileceğim şarkıları vardı aslında ama pek sevilmeyen bir isim oluşu nedeniyle uzun vadede işi zordu. En azından Sitemkar'a yüksek oy vermek isterdim.
Bu arada forum Yalın'ı pek bir seviyormuş.
Asıl destekçi 6 puanla sensen 9 puan veren diğerleri ne olacak.bakk @vadikızı elenir elenmez bizle işi bittiya hemen asıld estekcielrini unuttu çok güvenme ayoll buna
bu haftaya kadar 10 altına düştünmü bee ben senin gerçek yüzünü bliyordum işin bitince öyleAsıl destekçi 6 puanla sensen 9 puan veren diğerleri ne olacak.
Tebrikler Yalın'ı forum seviyor Ceceli'yi sevmiyor, bu şarkıyla 6. olmuşum.İlk 2 hafta 14.sırada yer aldım ama sonradan güzel açıldım böyle devam ederiz umarım bakalım.
Yalın sevilmez mi ya
Teşekkürler kardeşim benim.
Sende bana taktın ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?