MusicSurvivor 2. Sezon | 6. Hafta Sonuçları

@S.G.A.T. ben demiştim ayoll bu forumun müzik zevkini anlamak uzaya çıkmaktan daha zor diye duman ilk 3 giremeyebilir diye
geçen yıl beni yak parçasıyla @xemrexxx te ilgi görmemişti

@Tzira da ilk 3 girememiş forumumuz çok tuhaf

Bu hafta artık final puanı almam lazım, şarkıların kaliteleri düşecektir.

Sonuçlar güzel. Benim görüşlerimle hemen hemen aynı çıkmış sıralama.

Neşe Karaböcek'in buraya kadar gelmesi de başarıydı. Pek çok önemli şarkının aslında Neşe Karaböcek'e ait olduğunu öğrenmiş olduk @gözlemci sayesinde.

Gökhan Özen'in yüksek puan verebileceğim şarkıları vardı aslında ama pek sevilmeyen bir isim oluşu nedeniyle uzun vadede işi zordu. En azından Sitemkar'a yüksek oy vermek isterdim.

Bu arada forum Yalın'ı pek bir seviyormuş.

Gökhan Özen'i bu haftalara kadar destekleyen arkadaşlara teşekkür ederim öncelikle. Israrla düşük verenlere de pek bir şey söylemiyorum zaten problem değil onlar benim için. Bu hafta jüri olarak addedilen isimlerde Gökhan Özen sevmeyen kişiler olunca biri hariç malum sonuçta çıktı ortaya.
Neyse dediğim gibi benim için problem değil bir önceki haftalarda kullandığım iyi parçaların bile düşük aldığını gördüğüm zaman kalmamam daha mantıklı gibi demek ki sevilmiyor Gökhan Özen. Ve madem elendik benden de veda vakti diyorum artık herkese her şey için teşekkürler görüşmek üzere, kendinize iyi bakın. Hoşçakalın.

İlk 2 hafta 14.sırada yer aldım ama sonradan güzel açıldım böyle devam ederiz umarım bakalım.

Yalın sevilmez mi ya

Dostlarım @Bully ve @mrt-06'ya başarılar diliyorum umarım kazanan taraf olurlar.
Teşekkürler kardeşim benim.

Sende bana taktın ya.