Kız cadı şarkına geçen haftadan iyi dedim daha iyi puan verdim işte çirkeflik yapma.hahah yol ben enazından senin yüzüne söyledim beğenmedim diye senin gibi yüzüme çok iyi seçim deyip gizlice düşük vermedim
Kız cadı şarkına geçen haftadan iyi dedim daha iyi puan verdim işte çirkeflik yapma.hahah yol ben enazından senin yüzüne söyledim beğenmedim diye senin gibi yüzüme çok iyi seçim deyip gizlice düşük vermedim
sen suss beee seni savunuyprum kaç gündür bugünde 2.sıramdasın verdiğin puana bak tarkanla mustafa birbirini korumalı kollamalı
o ka matemağimiz var cengo sonuca geçelimEĞER DUMAN YALIN'DAHA YÜKSEK BİR PUAN ALIRSA 1 PUANI O KAPACAK.EĞER YALIN DUMAN'DAN DAHA YÜKSEK BİR PUAN ALIRSA 1 PUANI O KAPACAK.
EĞER GÖKHAN ÖZEN SERTAB'TAN 7 PUAN DAHA YÜKSEK ALIRSA ELENMEYECEK.
Pek mümkün değil 7 puan fazla almamEĞER DUMAN YALIN'DAHA YÜKSEK BİR PUAN ALIRSA 1 PUANI O KAPACAK.EĞER YALIN DUMAN'DAN DAHA YÜKSEK BİR PUAN ALIRSA 1 PUANI O KAPACAK.
EĞER GÖKHAN ÖZEN SERTAB'TAN 7 PUAN DAHA YÜKSEK ALIRSA ELENMEYECEK.
Çok iyi şarkıların var onları kullanamadan elenmelisinsen suss beee seni savunuyprum kaç gündür bugünde 2.sıramdasın verdiğin puana bak tarkanla mustafa birbirini korumalı kollamalı
ay yapımcı ama kaliteden anlıyor @ABAY_06@ABAY_06 'NIN PUANLARI:
Arım Balım Peteğim : 1 puan
Kocaman Öpüyorum: 2 puan
Limon Çiçekleri: 3 puan
Ego 4 puan
Dünyanın Sonuna Doğmuşum: 5 paun
Aman Boşver 6 puan
Rengarenk 7 puan
sorma 8 puan
Sarı Laleler 9 puan
Öp 10 paun
Ama Evlisin 11 puan
Beni Yak 12 puan
Keyfi Yolunda,Aşkın Sonunda 13 puan
Aşkın Kırıntıları 14 puan
PUAN DURUMU GÜNCELLENECEKTİR.
gökhan özen e kulp takmam adamın kulp takılacak bir yanı bile yok))@beyazsoy sen Sıla'ya bile kulp takan birisin değil Gökhan'a takmayasın o yüzden problem değil.
Teşekkür ederim @Yakamoz-Asi @Prncss..