Çok iyi gelmişsin sen de.
Sağol. Senin şarkın da çok iyi. Bu hafta yine çekişmeli geçecek.Çok iyi gelmişsin sen de.
Teşekkür ederim. Öyle görünüyor.Sağol. Senin şarkın da çok iyi. Bu hafta yine çekişmeli geçecek.
Aynen, Ah Bu Ben ile daha iyi puan bekliyordum ama umarım şarkım bu hafta ilgi görür.Teşekkür ederim. Öyle görünüyor.
Geçen haftaki şarkın hak ettiği ilgiyi göremedi bence umarım bu şarkın görür.
Bu şarkıyı ne zaman seçeceksin diye merak ediyordum, çok sevdiğim bir parça.
Bu hafta favorilerim arasındasın.
Güzel şarkı seçmişsin tabi diğer şarkılara göre şekillenecek puanlarım ama sevdiğim bir şarkısıdır.YouTube'da "Teoman - Bana Öyle Bakma [ 2011 ] Özel Klip" adlı videoyu izleyin - Teoman - Bana Öyle Bakma [ 2011 ] Özel Klip:
İrem Candar&Teoman "Bana Öyle Bakma"
Klibi de Youtube`dan buldum,güzel olmuş
@Bully @mrt-06 @xemrexxx @denizz19 @EFE UYSAL @Çiğdem- @gözlemci @vadikızı @tolgab @yigit_00 @yatutarsa @ozgur2113 @hayret bi şey @Maskeli Fedai @batuhankaralar @Billy Kane @Tzira @OzaN @Ahmad @sokak sanati @Reytinger @Yiğitt
@Harunnn60 @aserat54 @Yakamoz-Asi
@Prncss...l
Bana bahsettigin şarkı.Kalan yarışmacılar da açıklasın,sonra daha doğru yorum yapabileceğiz,ama şarkı fena degil
Şarkı güzel ama bence yabancı bir şarkıcı ile yarıştığın için baya riske girmişsin. Hem 2 yarışmacı elenecek, elenme riskin yüksek. Bence elindeki en iyileri kullan ve nereye kadar gidersen git. En azından elinde iddialı şarkılarla elenmemiş olursun.
Sevdiğim bir parça, güzel seçim yapmışsın.YouTube'da "Teoman - Bana Öyle Bakma [ 2011 ] Özel Klip" adlı videoyu izleyin - Teoman - Bana Öyle Bakma [ 2011 ] Özel Klip:
İrem Candar&Teoman "Bana Öyle Bakma"
Klibi de Youtube`dan buldum,güzel olmuş
@Bully @mrt-06 @xemrexxx @denizz19 @EFE UYSAL @Çiğdem- @gözlemci @vadikızı [USER=88600]@yigit_00 [USER=85611]@ozgur2113 @hayret bi şey @Maskeli Fedai @batuhankaralar @Billy Kane @Tzira @OzaN @Ahmad @sokak sanati @Reytinger @Yiğitt
@Harunnn60 @aserat54 @Yakamoz-Asi
@Prncss...l[/USER][/USER]
Aynen, sana dediğim şarkı Ama 2 şarkı arasında kalmıştım. Bunu seçeyim dedim. Çok da kötü puan vermezsin bence.Bana bahsettigin şarkı.Kalan yarışmacılar da açıklasın,sonra daha doğru yorum yapabileceğiz,ama şarkı fena degil
Sen yabancı şarkıları seviyorsun. Beni kurtarırsın sen.Şarkı güzel ama bence yabancı bir şarkıcı ile yarıştığın için baya riske girmişsin. Hem 2 yarışmacı elenecek, elenme riskin yüksek. Bence elindeki en iyileri kullan ve nereye kadar gidersen git. En azından elinde iddialı şarkılarla elenmemiş olursun.
Sevdiğim bir parça, güzel seçim yapmışsın.
Aynen.Beyonce`la final çok zor,en iyisi en güzellerini kullanıp gidebileceğin yere kadar gitmek,böylelikle şarkıcının da sevilmesini sağlarsın.Sonraki turlar için de avantaj olur, @gözlemci nin yaptığı gibiŞarkı güzel ama bence yabancı bir şarkıcı ile yarıştığın için baya riske girmişsin. Hem 2 yarışmacı elenecek, elenme riskin yüksek. Bence elindeki en iyileri kullan ve nereye kadar gidersen git. En azından elinde iddialı şarkılarla elenmemiş olursun.
Deme öyle ya XO iyi şarkıdırKötü bir şarkı seçmişsin @yigit_00
Ben yavaş yavaş yükseltmeyi daha çok sevdim ya. Daha güzel oluyor bence. Elenirsem de sağlık olsun. Ama şarkıyı beğendin değil mi?Aynen.Beyonce`la final çok zor,en iyisi en güzellerini kullanıp gidebileceğin yere kadar gitmek,böylelikle şarkıcının da sevilmesini sağlarsın.Sonraki turlar için de avantaj olur, @gözlemci nin yaptığı gibi