MusicSurvivor 2. Sezon | 5. Hafta

Teşekkür ederim.

Senden Dön, Eksik, Limon Çiçekleri, Unutamam ve Sevgilim şarkılarını bekliyorum.

çok tşşk cnm şarkıdan anlıyorsun bu parçaların içinde rahat ilk 5 de yer bulmam lazım bence bazı arkadaşlar gıcıklık yapsada ben çok iyi çıktım bu haftaya morelimi bozamazlar

ayy tşk ederim

ayy tşk ederim

ayy tşk ederimm süper yaa

İnşallah bana iyi verirsin.
ben mustafa cecelinin hareketli parçalarını seviyorum son 3 haftadırda çok iyi puanlar veriyordum ama sen diğerleri beğenmedi diye kendi seçimelrini değiştirip slow çıkmıssın geçen haftanın altında malesef ben slow parça fazla sevmiyorum musta cecelinin hareketli parçaları iyi
çok üst düzey puanlar malesef veremicem diğerlerinin ağzına uyup performansını bozmuşsun cnm 🙂🙂🙂
ama ortalarda rahat geçirirsin bu ahftayı zirve taraflarında olmazsın elenme kısmıda yaşamışsın orta sıralarda kahve yudumlarsın sende

çok tşk ederim ya beğenmenize çok sevindim

Haftaya çok iyi parçayla gelicem, bu haftayı geçersem çok iddialıyım.

O şarkıda büyük hayal kırıklığı yaşamıştım, çok iyi parçaydı. @Çiğdem-

Valla vadikızıcım Melekçim senin şarkıcının en büyük hayranlarından biriyim benim şarkımda çok iyi seni etki altında bırakmak istemem ama seni koruyabilirim.
biliyorum canım bende gökhan özen hayranıyım nasıl
koruyacaksın bakım

1.ligimi korumak isterdim ama parcamın pek bilinmedigini düşünüyorum düşüş yaşıcaz bu hafta. :/