MusicSurvivor 2. Sezon | 5. Hafta

Bu hafta geçen haftaya göre daha kolay puan verdim.:)
Bu hafta en beğendiklerim Yalın, Bengü, Mustafa Sandal ve MaNga oldu, @Bully @Çiğdem- @batuhankaralar @vadikızı.:)
Diğer beğendiklerim Sezen Aksu, Gökhan Özen ve Duman oldu, @mrt-06 @denizz19 @Tzira.:)
Teoman, Neşe Karaböcek ve Sertab Erener ortalama puan aldılar, @S.G.A.T. @gözlemci @hayret bi şey.:)
Bu hafta en sert düşüşü Nil Karaibrahimgil ve MFÖ yaşadı.
Teşekkür ederim. :X

Senden Dön, Eksik, Limon Çiçekleri, Unutamam ve Sevgilim şarkılarını bekliyorum. :D

Bu hafta en beğendiklerim Yalın, Bengü, Mustafa Sandal ve MaNga oldu, @Bully @Çiğdem- @batuhankaralar @vadikızı.:)
Diğer beğendiklerim Sezen Aksu, Gökhan Özen ve Duman oldu, @mrt-06 @denizz19 @Tzira.:)
Teoman, Neşe Karaböcek ve Sertab Erener ortalama puan aldılar, @S.G.A.T. @gözlemci @hayret bi şey.:)
çok tşşk cnm şarkıdan anlıyorsun bu parçaların içinde rahat ilk 5 de yer bulmam lazım bence bazı arkadaşlar gıcıklık yapsada ben çok iyi çıktım bu haftaya morelimi bozamazlar :A:A:A

ayy tşk ederim:Z

@china_shangai abimle iddiaya girersen böyle olursun işte, abim işini bilir oh olsun sana. :A

Şarkıları dinliyorum Maskeli çok iyi seçim yapmışsın muhtemelen tam puan verebilirim ama @vadikızı'nın Bengü'sü de bayağı iyi yani kesinlikle ilk 3'de yer vericem. :D
ayy tşk ederim:Z

@gözlemci @batuhankaralar @Tzira @vadikızı bu hafta favorilerim:)

masekli, @Bully ve @ozgur2113 meluları da iyi gelmiş :)

@S.G.A.T. teoman şarkısı güzeldi ama çoğunu başkası söylüyordfu.ss

nil çok düştü gökhan özen de @denizz19 @Billy Kane

son olarak 1 pointler @Çiğdem- e :F
ayy tşk ederimm süper yaa:Z

İnşallah bana iyi verirsin.:)
ben mustafa cecelinin hareketli parçalarını seviyorum son 3 haftadırda çok iyi puanlar veriyordum ama sen diğerleri beğenmedi diye kendi seçimelrini değiştirip slow çıkmıssın geçen haftanın altında malesef ben slow parça fazla sevmiyorum musta cecelinin hareketli parçaları iyi
çok üst düzey puanlar malesef veremicem diğerlerinin ağzına uyup performansını bozmuşsun cnm 🙂🙂🙂
ama ortalarda rahat geçirirsin bu ahftayı zirve taraflarında olmazsın elenme kısmıda yaşamışsın orta sıralarda kahve yudumlarsın sende:A

Oylarımı Kullandım. :)

Bu haftanın en iyi ismi kesinlikle @vadikızı - Bengü olmuş. Çok beğendim şarkıyı. :)

İkinci olarak ise @xemrexxx - Yıldız Tilbe olmuş. Aslında zirve ile gidip geldim ama yinede çok iyi puan verdiğimi düşünüyorum.

@Bully ne yaptın be sen. :( Hiç beğenmedim şarkıyı bu hafta. Kaç kere dinledim ama beğenemdim. :(

@mrt-06 güzeldi şarkı seçimin bu hafta. :X İlk 5-6 içerisindesin sanırım. :)

Geçen hafta daha iddalıydı tabiki, bu hafta pek zorlanmadım oy kullanırken. :)
Herkese Başarılar...
çok tşk ederim ya beğenmenize çok sevindim

ben mustafa cecelinin hareketli parçalarını seviyorum son 3 haftadırda çok iyi puanlar veriyordum ama sen diğerleri beğenmedi diye kendi seçimelrini değiştirip slow çıkmıssın geçen haftanın altında malesef ben slow parça fazla sevmiyorum musta cecelinin hareketli parçaları iyi
çok üst düzey puanlar malesef veremicem diğerlerinin ağzına uyup performansını bozmuşsun cnm 🙂🙂🙂
ama ortalarda rahat geçirirsin bu ahftayı zirve taraflarında olmazsın elenme kısmıda yaşamışsın orta sıralarda kahve yudumlarsın sende:A
Haftaya çok iyi parçayla gelicem, bu haftayı geçersem çok iddialıyım.:A

O şarkıda büyük hayal kırıklığı yaşamıştım, çok iyi parçaydı. @Çiğdem-

1.ligimi korumak isterdim ama parcamın pek bilinmedigini düşünüyorum düşüş yaşıcaz bu hafta. :/