MusicSurvivor 2. Sezon | 4. Hafta

Bu hafta baya zorlu birkaç puanın bile önemi büyük.

demet akalın o parçayla çıkarılır mı ya.
"bebek" "aferdersin" parçaları falan var efsanedir yani.

Şaka gibisiniz millet.

Herkes mi güzel şarkı yollar, hepsinin ayrı anısı var neredeyse, hepsi birbirinden güzel. İlk kez bu kadar zorlanacağım geçen sezonda dahil.

Şaka gibisiniz millet.

Herkes mi güzel şarkı yollar, hepsinin ayrı anısı var neredeyse, hepsi birbirinden güzel. İlk kez bu kadar zorlanacağım geçen sezonda dahil.
Her hafta böyle deyip bana düşük vermen ne kadar ironik.

Her hafta böyle deyip bana düşük vermen ne kadar ironik.
Bu haftada öyle oldu sanırım.

Aslında güzel seçimdi ama sonuçta herkese bir kere 18 puan verme hakkım var, özellikle bazı şarkıları yerleştirmede çok zorlandım. Sana ortalarda yer verdim.

Knk bana kaç verdin?
Senin şarkının adını görünce düşük veririm heralde falan diye düşündüm, dinleyince eskiden dinlediğim sevdiğim bir şarkı olduğunu anladım.

Bu hafta çok zorluydu, biraz ortalarda kaldın sanıyorum.

Tam puan yine Yıldız Tilbe @xemrexxx e gitti.

Bir kadının her şarkısı mı ayrı güzel olur.

İyi iyi, kötü verme yeter.

Bu hafta baya şarkını beğendim Minik Serçe'nin en sevdiğim şarkılarından biri.
Teşekkürler.

Bu haftada öyle oldu sanırım.

Aslında güzel seçimdi ama sonuçta herkese bir kere 18 puan verme hakkım var, özellikle bazı şarkıları yerleştirmede çok zorlandım. Sana ortalarda yer verdim.
Alıştım ben buna zaten.
Teşekkürler de senin en sevdiğin Sezen şarkısı hangisi?

yıldızı beğenmeyen dış mihraklar utansın

Puanlarımı yolladım.Bazı şarkıları youtube`dan dinlemek özellikle zirve için aklımdakı puanları bayaa bi değiştirdi.
Duman`i zaten severim bu şarkısı da çok iyiydi.
Neşe Karaböcek yarışmanın bana verdiği hediye.Her şarkısı ayrı güzel,neşeli ve eskileri andırıyor.Bu hafta da Göksel`den severek dinlediğim benim için en güzel şarkılarından olan Günün Birinde`yle katılmış.İlk kez orjinal halini dinledim,daha da dinlerim.
Mustafa Ceceli`yi sevmeme rağmen bir türlü sevdiğim şarkıları gelmiyordu karşıma.Adam sanki cımbızla sevmediğim şarkıları seçiyordu
.Sonunda bu hafta sevdiğim bir şarkı geldi.Puanını da aldı.
Naughty Girl`le Beyonce bayaa iyiydi.İyi ki değiştirmiş şarkısını @Cengo ya dua et sen @yigit_00

Gökhan Özen,Sertab Erener,Nil,Manga,Mustafa Sandal da TOP 10`larına girebilecek şarkılarla gelmişler iyi puan aldılar.
Sezen Aksu,Yalın,Demet ortalama puan aldılar.Sezen`le Yalın ilk kez ilk 5ime Sezen ilk kez 2ye giremedi ben de.Nasip Değilmiş çok güzel şarkı ama Özcan Deniz`a yakışıyor.Demet`in yorumuna hiç ısınamıyorum,diğer şarkılar da iyi olunca biraz arkada kaldı,ama kesinlikle elenecegini düşünmüyorum.
Yemin Ettim Rahmetli Kayahan`la,İbrahim Tatlıses`le güzel.Tarkan`in yorumunu beğenmiyorum.O yüzden iyi puan veremedim.
Genel olarak çoğu şarkı iyiydi,ama 2-3 şarkıcı elenme potasında onlardan biri elenecek gibi

REKABET ÇOK FAZLA:

1-151
2-148

16-68
16-68
18-66

ben neredeyim melun.ss