Heyecanlanma hemen
Heyecanlanma hemen
10 üstü olucağı kesin görünüyor henüz şarkıları dinlemedim etkinlikle uğrşıyordum oyları akşama veririm ama sen yine 10 üstü alırsın buda sevdiğim parçaydı🙂🙂🙂Bana kaç verecen sen bakim
Yeşil gözlü devini yalnız bırakma yoklukta lazım olur10 üstü olucağı kesin görünüyor henüz şarkıları dinlemedim etkinlikle uğrşıyordum oyları akşama veririm ama sen yine 10 üstü alırsın buda sevdiğim parçaydı🙂🙂🙂
Seni hiç beklemediğin zamanda eleyecem melunHaha seçe seçe %6'dan mı seçmişim.Haftaya kalırsam Seni Kimler Aldı ile geliyorum tam puan beklerim.
İşte kaliteden anlıyorsun aga teşekkrler.Birde beni elemek istiyordun bak vicdanın el vermiyor.
Bu arada favorim Nil Karaibrahimgil'le @Billy Kane
Bende en büyük düşüşü yaşayan isim Sezen Aksu oldu @mrt-06 ile.
kayahan parçan çok doğru olmuş dön bebeğimden daha iyi bir yerde olursun bu parçayı daha çok seviyorum 😉😉😉Seni hiç beklemediğin zamanda eleyecem melunsinsi planlarım var
Empire izledin mi ?yok ya heyecan değil hata yapmıyım diye
Knk bana kaç verdin?@Billy Kane Nil ilk defa çok iyi bir puan aldı benden, bu şarkısını çok severim ama harcamışsın gibi sanki. ss
Ortalamanın üstünde bir puan aldın benden.Knk bana kaç verdin?
bana kaç verdin melunOrtalamanın üstünde bir puan aldın benden.
melunakon örgütü kulis yapıyormuş diye duydum .ss@xemrexxx finale gider bence baksana her hafta şarkılar iyi
Sende Çiğdeme yapıyorsunmelunakon örgütü kulis yapıyormuş diye duydum .ss
Şarkın iyiydi. Geçen haftaya göre biraz daha yüksek verdim.bana kaç verdin melun
yok ya ama birazdan izlicemEmpire izledin mi ?
düzeltiyorum çok özür dilerim@vadikızı Oylamada hata yapmışsın
ben çiğdemi yakaladım geçen gün atacanla denize karşı eteğini kaldırmış içliğini gösteriyordu pembe gibiSende Çiğdeme yapıyorsun
geçen hafta 6 vermiştin.ssŞarkın iyiydi. Geçen haftaya göre biraz daha yüksek verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?