MusicSurvivor 2. Sezon | 4. Hafta

ayoll önemli olanda erkekte bacak zaten yaz ayları şort falan hiç yakışmıyor büyük çevre kirliliği veriyorlar pürüssüz bacaklar istiyoruz biz erkeklerde
Pürüzsüz bacak istiyorsan git hemcinslerine bak erkek dediğin azıcık kıllı olacak ki sizden farkımız olsun

çiğdem bu hafta karagüle bir göz atar bence

geç kendin yap herkese
Aynen bir çuval ağda al herkese yap otomatik tüy dökücü Çiğdem

Bir hafta da o iyi olsun.
Ayrıca kız ben seni de beğendim.

Yok yok iyi bir sıralama elde edersin en azından.
geçen hafta 2.sırama almıstım seni zaten biraz idare ediceksin onla ama haftaya iyi parça gelirse yine çekinmem yüksek veririm

indir parçasını seviyorsun sonunda senin gözünede girdim gerçi geçen haftada puanın iyiydi 😉😉😉

Diyorsun.
Geçen hafta da beğenmiştim ama çok daha iyi parçaları var onları kullanırsan tam puan bile veririm.

aaa pazarlıklara bak kız çiğdem denizden sonra atacana da mı kuyruk sallıyon tabi buldun saf çocukları .ss

Bu haftaki şarkım AH BU BEN oluyor.

O şarkıya tam puan olur @mrt-06 aşağısı kurtarmaz.
Çok teşekkürler.
Zaten geçen hafta sana demiştim gelecek haftaki parçamı çok beğeneceksin diye. Bu şarkıyı paylaşırken en büyük dayanağımın sen olacağını biliyordum, şarkının sözlerini durum güncellemelerinde paylaşıyordun.

yalnız @Maskeli Fedai senin şarkı değiştirmeni olumsuz bulmuslar ama dön bebeğimden daha yüksek puan alıcak bu kayahan parçan benden bence tam isabet yapmışsın yeni parçan daha kaliteli 🙂🙂🙂