MusicSurvivor 2. Sezon | 4. Hafta

Ağdaya ihtiyacım yok bacaklarım dışında vücudumda kıl bulamazsın zaten :A

Benim vücudumda böyle işte :A
çiğdem bu hafta karagüle bir göz atar bence :A

ayoll önemli olanda erkekte bacak zaten yaz ayları şort falan hiç yakışmıyor büyük çevre kirliliği veriyorlar pürüssüz bacaklar istiyoruz biz erkeklerde :A
geç kendin yap herkese:A

ayoll önemli olanda erkekte bacak zaten yaz ayları şort falan hiç yakışmıyor büyük çevre kirliliği veriyorlar pürüssüz bacaklar istiyoruz biz erkeklerde :A
Pürüzsüz bacak istiyorsan git hemcinslerine bak erkek dediğin azıcık kıllı olacak ki sizden farkımız olsun :A

çiğdem bu hafta karagüle bir göz atar bence :A

geç kendin yap herkese:A
Aynen bir çuval ağda al herkese yap otomatik tüy dökücü Çiğdem :F

Bir hafta da o iyi olsun. :A Ayrıca kız ben seni de beğendim. :A:A

Yok yok iyi bir sıralama elde edersin en azından. :)
geçen hafta 2.sırama almıstım seni zaten biraz idare ediceksin onla ama haftaya iyi parça gelirse yine çekinmem yüksek veririm:A:A:A

indir parçasını seviyorsun sonunda senin gözünede girdim gerçi geçen haftada puanın iyiydi 😉😉😉

geçen hafta 2.sırama almıstım seni zaten biraz idare ediceksin onla ama haftaya iyi parça gelirse yine çekinmem yüksek veririm:A:A:A

indir parçasını seviyorsun sonunda senin gözünede girdim gerçi geçen haftada puanın iyiydi 😉😉😉
Diyorsun. :A Geçen hafta da beğenmiştim ama çok daha iyi parçaları var onları kullanırsan tam puan bile veririm. :D

aaa pazarlıklara bak kız çiğdem denizden sonra atacana da mı kuyruk sallıyon tabi buldun saf çocukları .ss

O şarkıya tam puan olur @mrt-06 aşağısı kurtarmaz. :D
Çok teşekkürler. :Z Zaten geçen hafta sana demiştim gelecek haftaki parçamı çok beğeneceksin diye. Bu şarkıyı paylaşırken en büyük dayanağımın sen olacağını biliyordum, şarkının sözlerini durum güncellemelerinde paylaşıyordun. :A

yalnız @Maskeli Fedai senin şarkı değiştirmeni olumsuz bulmuslar ama dön bebeğimden daha yüksek puan alıcak bu kayahan parçan benden bence tam isabet yapmışsın yeni parçan daha kaliteli 🙂🙂🙂