MusicSurvivor 2. Sezon | 3. Hafta Sonuçları

en sevdiğim yıltaz tilbe parçalarının basında geliyor eğer çok iddalı başka parça çıkmazsa en yüksek verebilirim başka iddalı çıkarsada yine ilk 3 ümde olursun ama en yüksek verme ihtimalim bu hfta çok sana

ŞOK BİR HABER 5 DAKİKA SONRA SİZLERLE!
AMA CİDDEN ŞOK OLACAKSINIZ.

senin ruh halini yansıtıyor bence yıldız

MUSICSURVIVOR'UN İDDİALI YARIŞMACILARINDAN OLAN @-potterhead- DERSLERİNDEN DOLAYI ÇIKMAK İSTEDİĞİNİ BELİRTTİ(BAZI DURUMLARDA OY VEREMEYECEĞİNDEN DOLAYI.) YANİ BU HAFTA ELENEN İSİM MODEL OLUYOR.
DUMAN İSE YOLUNA DEVAM EDİYOR. ( @Tzira )

hayırlısı olsun cnm zaten potterhead yarışamıcaksa eğer bu akşam elenen kişinin yerine elenmesini destekliyordum
geçen yıl bende elenmiş sonradan katılan birisi olarak buna destek veririm tabikide

Duman'ın yarışmaya devam etmesi iyi oldu, bu 2. şans olayı geçen yıl @gözlemci sayesinde @Çiğdem-'e nasip olmuştu, şimdi de @-potterhead- sayesinde sana.
@Tzira

Model'in de iddialı şarkıları vardı, ama dersler çok daha önemli tabii. Hayırlısı bakalım.

Şahsen @Tzira için sevindim.O kadar iyi giderken küçük bir hatadan dolayı elenmesini istemezdim

Potter için kötü bir durum.Tzira`nın hakkiydı ama Eski köprünün altında söylendiği kadar kötü bir şarkı değil,o kadar arkada kalmasına çok şaşırdım.Başka şarkıyla olabilir de o şarkıyla elenmesi doğru değildi.