MusicSurvivor 2. Sezon | 3. Hafta Sonuçları

Bence o kadar iyi bir şarkı değil. İlerleyen haftalarda kullansan büyük ihtimal en düşük puanlardan birini alırdın benden ama bu hafta bilemiyorum. :):)
Sana bu yorumun için teşekkür edeceğim aklıma gelmezdi. :D

Yeniden bence güzel şarkı ama Yalın'ın daha efsane parçaları var, doğru zamanda kullandığımı düşünüyorum yani. :D

Yeterli kimde var Zalim gibi efsane şarkı :A
kimde var öyle araba cnm :A:A:A
sen yarışmacılar içinden dua et finale benle kalma çünkü zalimle baş edebilicek parça bende mevcut araba 90 lı yılların tartışmasız en iyisidir ve yeni nesil eski nesil bilmeyen sevmeyen yok çok büyük bir kapışma olur :F:F:F

Bu haftaki şarkım Göksel'inde daha sonra alıp yorumladığı Günün Birinde ,tüm adaylara iyi şanslar

Bana oy veren herkese teşekkürlerimi iletiyorum tek tek inceleyemedim.sağolun varolun :)

kimde var öyle araba cnm :A:A:A
sen yarışmacılar içinden dua et finale benle kalma çünkü zalimle baş edebilicek parça bende mevcut araba 90 lı yılların tartışmasız en iyisidir ve yeni nesil eski nesil bilmeyen sevmeyen yok çok büyük bir kapışma olur :F:F:F
:D Aynen Araba da çocukluğumun efsanelerinden ve Zalim'e de rakip olabilecek ender şarkılardan cidden. :A

Zalim - Araba finali cidden efsane olur kimin kazanacağını kestirmek imkansız. :D