İyi puan verirsin artık bu hafta o zaman.Şaka gibisin cidden canısı.
İyi puan verirsin artık bu hafta o zaman.Şaka gibisin cidden canısı.
Zirve için demiştim.Sezen birinci olur Yalın izler diye
Zalim ya da Her Şey Sensin varken Yeniden'in ne haddine finalBen final şarkın bu olur derken @Bully 😵
He valla dediğin çıktı.Zirve için demiştim.Sezen birinci olur Yalın izler diye
Bu şarkıyla ilk 5,olmaz görürsün
Nah yanılırımZalim ya da Her Şey Sensin varken Yeniden'in ne haddine final
He valla dediğin çıktı.
Bu sefer yanılırsın umarım.
Yorumlara bakılırsa ben de bomba gibi gelmişim şarkıyı tek sevmeyen sensin.Nah yanılırım
2 elemeli hafta herkes bomba gibi gelecektir
GörürüzYorumlara bakılırsa ben de bomba gibi gelmişim şarkıyı tek sevmeyen sensin.
finale elinde bir zalim kaldı amaYorumlara bakılırsa ben de bomba gibi gelmişim şarkıyı tek sevmeyen sensin.
Yeterli kimde var Zalim gibi efsane şarkıfinale elinde bir zalim kaldı ama
duymadım o şarkıyı demek ki efsane değilYeterli kimde var Zalim gibi efsane şarkı
Çocukluğunun şarkısına laf atma lütfen. )))))duymadım o şarkıyı demek ki efsane değil
bnm çocukluğumun şarkısı zalimdi sihirli annemde betüş peri hep söylerdiÇocukluğunun şarkısına laf atma lütfen. )))))
Lo sen hangi şarkıyı duymadınbnm çocukluğumun şarkısı zalimdi sihirli annemde betüş peri hep söylerdi
ben mesajındaki yeterli kelimesini şarkı adı sandımLo sen hangi şarkıyı duymadın
Bence o kadar iyi bir şarkı değil. İlerleyen haftalarda kullansan büyük ihtimal en düşük puanlardan birini alırdın benden ama bu hafta bilemiyorum.
Sana bu yorumun için teşekkür edeceğim aklıma gelmezdi.Bence o kadar iyi bir şarkı değil. İlerleyen haftalarda kullansan büyük ihtimal en düşük puanlardan birini alırdın benden ama bu hafta bilemiyorum.
kimde var öyle araba cnmYeterli kimde var Zalim gibi efsane şarkı
Özelden de recap süresini bekliyorum şimdidenBu haftaki şarkım Göksel'inde daha sonra alıp yorumladığı Günün Birinde ,tüm adaylara iyi şanslar
Bana oy veren herkese teşekkürlerimi iletiyorum tek tek inceleyemedim.sağolun varolun
Aynen Araba da çocukluğumun efsanelerinden ve Zalim'e de rakip olabilecek ender şarkılardan cidden.kimde var öyle araba cnm
sen yarışmacılar içinden dua et finale benle kalma çünkü zalimle baş edebilicek parça bende mevcut araba 90 lı yılların tartışmasız en iyisidir ve yeni nesil eski nesil bilmeyen sevmeyen yok çok büyük bir kapışma olur