Maskeli Fedai
Favori Üye
aynenMelek gibi insanım.
Beğendin mi puanını?
Daha önceki yorumumda da dediğim gibi bu sefer son sıralarda sürünmemişsin. Belki gelecek hafta eski yerine dönersin ama, hiç belli olmaz.ohhhh sonunda yükeldim yaaa böyle zor bir haftada
7.olmak çok önemliydi mustafam morel depoladı
Kurtuldu sanıyor ama Şerif reyiz yaşatmaz onu.Eh fena sayılmazoy verenlere teşekkürler
Vay hain aga adamın psikolojisi bozuk zaten yine düzeldi
Teşekkürler.@mrt-06 1. olacağını az çok tahmin etmek oluyordu, çok iddialı bir parça idi. Tebrikler.
@Bully açıkcası 2. olman sürpriz oldu. Ben şarkıyı ilk kez dinledim ama buna rağmen baya beğendim. Seni de tebrik ederim.
@ozgur2113 Özgür'üm tebrikler canım, çok sevindim.
Duman ilk haftalar en hit parçalarla benden de çok yüksek puanlar aldı ama bu haftaki şarkısını beğenmemiştim, elenmesi şaşırtmadı. Geçmiş olsun.
Aslında Murat Boz'un çok sevdiğim şarkıları var ama senden daha göremedim.yükselişim devam ediyor
aynenbeğendim))
böyle zor bir haftada 7.sıra gayet iyi ayrıca yine yüksek parça kullanmadom ilk 3 haftayıda yüksek parçalarıma dokunmadan geçirdim diğerleri ise ellerinde ne var ne yok döküp saçtılarDaha önceki yorumumda da dediğim gibi bu sefer son sıralarda sürünmemişsin. Belki gelecek hafta eski yerine dönersin ama, hiç belli olmaz.
sen öyle san çirkinböyle zor bir haftada 7.sıra gayet iyi ayrıca yine yüksek parça kullanmadom ilk 3 haftayıda yüksek parçalarıma dokunmadan geçirdim diğerleri ise ellerinde ne var ne yok döküp saçtılar
hahah ayoll hep senin şom ağızlılığından üstüne karanlık gibi çökmesin bu parça falan birşeyler diyordunDuman'ın benden çok yüksek puan alacak bir sürü şarkısı vardı, yazık oldu.
Yoohahah ayoll hep senin şom ağızlılığından üstüne karanlık gibi çökmesin bu parça falan birşeyler diyordun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?