MusicSurvivor 2. Sezon | 3. Hafta Sonuçları

Eh fena sayılmaz :) oy verenlere teşekkürler :)

Vay hain aga adamın psikolojisi bozuk zaten yine düzeldi :F
Kurtuldu sanıyor ama Şerif reyiz yaşatmaz onu. :A Buse'ye bayağı güldüm Volkan aldatırsa yapacakları. :F

@mrt-06 1. olacağını az çok tahmin etmek oluyordu, çok iddialı bir parça idi. Tebrikler.
@Bully açıkcası 2. olman sürpriz oldu. Ben şarkıyı ilk kez dinledim ama buna rağmen baya beğendim. Seni de tebrik ederim.
@ozgur2113 Özgür'üm tebrikler canım, çok sevindim. :Z

Duman ilk haftalar en hit parçalarla benden de çok yüksek puanlar aldı ama bu haftaki şarkısını beğenmemiştim, elenmesi şaşırtmadı. Geçmiş olsun.
Teşekkürler. :)

yükselişim devam ediyor :Z

aynen :bhr: beğendim :)))
Aslında Murat Boz'un çok sevdiğim şarkıları var ama senden daha göremedim. :D

Daha önceki yorumumda da dediğim gibi bu sefer son sıralarda sürünmemişsin. Belki gelecek hafta eski yerine dönersin ama, hiç belli olmaz. :A :F
böyle zor bir haftada 7.sıra gayet iyi ayrıca yine yüksek parça kullanmadom ilk 3 haftayıda yüksek parçalarıma dokunmadan geçirdim diğerleri ise ellerinde ne var ne yok döküp saçtılar:F:F:F

Oy veren herkese teşekkürler 2.olmak güzel bir duyguymuş ayrıca final için 2 puan toplamak da güzel oldu. :D

@mrt-06 tebrikler kardeşim hak etmiştin zirveyi. :)

@ozgur2113 senden de ilk 3 bekliyordum tebrikler dostum. :D

Duman'a üzüldüm, ilk 2 hafta çok iddialı gelmişti, bu hafta yanlış seçim kurbanı oldu maalesef. Daha doğrusu yanlış strateji kurbanı oldu. Her hafta vitesi arttırmak gerekiyor, düşürmek değil. Neyse sağlık olsun. :)